ת"ד 3424/07/17 – מדינת ישראל נגד חן עזרא
בית משפט השלום לתעבורה בפתח תקווה |
||
ת"ד 3424-07-17 מדינת ישראל נ' עזרא
|
|
09 ינואר 2018 |
1
|
|
|
מספר פל"א 444543/2016 |
|
|
|
לפני כבוד השופט אורן בועז |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
הנאשם |
חן עזרא
|
||
נוכחים
ב"כ המאשימה עו"ד מוסקוביץ
ב"כ הנאשם עו"ד קריביצקי
[פרוטוקול הושמט]
הכרעת דין
הנאשם הודה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום.
לפיכך, אני מוצא את הנאשם אשם בעבירות שיוחסו לו בכתב האישום ומרשיע אותו בהתאם.
|
אורן בועז , שופט |
[פרוטוקול הושמט]
2
גזר דין
הנאשם הורשע על פי הודאתו בכך שביום 13.10.17 נהג ברכב בחוסר זהירות ולא שמר על מרחק מספיק מרכב שנסע לפניו והתנגש עם חזית רכבו בחלקו האחורי של הרכב האחר וכתוצאה מהתאונה נחבל הנאשם חבלות של ממש בדמות שבר ועבר ניתוח.
הצדדים הציגו בפני הסדר טיעון בהתחשב במתחם ענישה נוהג ובתק נהיגה משנת 2003 ועבר תעבורתי שאינו מכביד.
סבורני כי במקרה דנן לאור עברו התעבורתי של הנאשם שאינו כולל הרשעות דומות ומעורבות בתאונת דרכים ונוכח העובדה כי נחבל חבלה של ממש ולא נגרמו חבלות למעורבים נוספים, ובשים לב לתביעת הנכות מצאתי שלא להורות על פסילת רישיון הנהיגה של הנאשם בפועל.
לאחר ששקלתי את חומרת העבירה, את מתחם הענישה הנוהג, את נסיבותיו האישיות של הנאשם כפי שהוצגו בפני, את וותק נהיגתו ועברו התעבורתי, את העובדה שבחר לקחת אחריות ולהודות באשמה, מצאתי כי ההסדר שהצדדים הציגו בפני הינו ראוי והולם ולכן אכבדו.
לפיכך אני דן את הנאשם לעונש/ים הבא/ים:
קנס:
אני מטיל על הנאשם קנס כספי בסך 1000 ₪ או 10 ימי מאסר תמורתם.
הקנס ישולם ב-2 תשלומים שווים ו רצופים החל מיום 9.4.18 ובכל 9 לחודש.
היה והקנס או שיעור משיעוריו לא ישולם במועד, תעמוד יתרת הקנס לתשלום מיידי ותועבר לגביה באמצעות המרכז לגביית קנסות.
ב"כ הנאשם/ הנאשם הונחה לגשת למזכירות לקבלת שובר תשלום.
פסילה על תנאי:
הנני פוסל את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 2 חודשים וזאת על תנאי למשך 2 שנים והתנאי הוא שלא יעבור עבירות תוספת ראשונה ושנייה.
זכות ערעור לבית משפט מחוזי לוד תוך 45 ימים.
ניתנה והודעה היום כ"ב טבת תשע"ח, 09/01/2018 במעמד הנוכחים.
3
|
אורן בועז, שופט |
הוקלד על ידי איריס יזהר
