ת"ד 1061/10/14 – מדינת ישראל נגד ללי אסתר ספיר
בית משפט השלום לתעבורה בחיפה |
||
ת"ד 1061-10-14 מדינת ישראל נ' ספיר
|
|
23 פברואר 2015 |
1
|
בפני כב' השופט שלמה בנג'ו |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
הנאשמת |
ללי אסתר ספיר
|
||
נוכחים:
ב"כ המאשימה: עו"ד נטע שרון
ב"כ הנאשמת: עו"ד נועה רן
הנאשמת: בעצמה
[פרוטוקול הושמט]
פסק דין
על יסוד הודאת הנאשמת, אני מרשיע אותו בעבירות המיוחסות לה בכתב האישום.
הצדדים הגיעו להסדר טיעון הכולל מרכיבים עונשיים ומבקשים שביהמ"ש יכבד את ההסדר.
מדובר בתאונת דרכים בה הנאשמת נהגה ברשלנות, לא שמה ליבה אל הדרך, לא הבחינה בהולכת הרגל שפסעה במעבר החציה ופגעה בה. כתוצאה מהפגיעה, נחבלה הולכת הרגל בגופה.
הנאשמת שבפניי, ילידת 1962, נוהגת משנת 1988, צברה לחובתה 29 הרשעות קודמות ללא מעורבות קודמת בתאונת דרכים.
נוכח מהות הפגיעה בהולכת הרגל על מעבר החציה, הסדר הטיעון מקל עם הנאשמת. יחד עם זאת, לאחר שנתתי דעתי לכשלים הראייתים כפי שהוצגו בפניי, אני מוצא את ההסדר סביר ולכן אאשר אותו.
אשר על כן, אני גוזר על הנאשמת את העונשים הבאים:
2 חודשי פסילה בפועל.
הפסילה תיכנס לתוקף החל מיום 9.3.2015 שעה 09:00, שאז תפקיד הנאשמת את רישיון הנהיגה בתיק ביהמ"ש. מובהר לנאשמת, כי גם אם לא תפקיד את רישיון הנהיגה, היא פסולה מנהיגה מאותו מועד, אך הפסילה תימנה רק משעה שתבצע את ההפקדה בתיק ביהמ"ש.
3 חודשי פסילה על תנאי למשך 3 שנים.
2
קנס בסך 1800 ₪ או 18 ימי מאסר תמורתו. הקנס ישולם ב-6 תשלומים שווים, פיגור יעמיד את מלא הקנס לפרעון מיידי ויפעיל את עונש המאסר שלצידו.
זכות ערעור לביהמ"ש מחוזי בחיפה תוך 45 יום מהיום.
ניתנה והודעה היום ד' אדר תשע"ה, 23/02/2015 במעמד הנוכחים.
|
שלמה בנג'ו , שופט |
