תת"ע 7149/02/16 – מדינת ישראל נגד פלדמן אלכסנדר
בית משפט השלום לתעבורה בפתח תקווה |
||
תת"ע 7149-02-16 מדינת ישראל נ' פלדמן אלכסנדר
|
|
10 אוקטובר 2016 |
1
|
|
|
לפני כבוד השופטת, סגנית נשיאה טל אוסטפלד נאוי |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
הנאשם |
פלדמן אלכסנדר
|
||
נוכחים:
ב"כ המאשימה - עו"ד ארקוס
ב"כ הנאשם/ת - עו"ד דהרי
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
לאחר תיקון כתב האישום לקולא, הכשלים בראיות כפי שציינה המאשימה בדיון הקודם, העובדה כי מדובר בכשל ראשון מסוגו לחובת הנאשם, מטעמי מדיניות משפטית ונוכח הלכת בית משפט העליון בעניין כיבוד הסדרי טיעון, אתן ידי להסדר.
2
דנה את הנאשם לתשלום קנס בסך 1500 ₪.
הקנס ישולם תוך 90 יום מהיום.
הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 8 חודשים בניכוי 30 ימי הפסילה המנהלית.
רישיון הנהיגה יופקד בבית המשפט לא יאוחר מיום 10.11.16 בשעה 12.00 וממועד ההפקדה תחושב הפסילה. גם אם לא יפקיד הנאשם את רישיונו, נחשב הוא פסול מלנהוג אך הפסילה תחושב ממועד ההפקדה בלבד. אם אין לנאשם רישיון נהיגה בתוקף, יפנה למזכירות בית המשפט.
הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 5 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שלא יעבור אותה עבירה בה הורשע או עבירות תוספת ראשונה ושנייה.
הנאשם יחתום תוך 30 ימים על התחייבות בסך של 7500 ש"ח שלא לעבור במשך 3 שנים את אותן עבירות בהן הורשע/ עבירה של נהיגה בשכרות או תחת השפעת משקאות משכרים או נהיגה בפסילה אחרת ייאסר למשך 30 ימים.
באפשרות הנאשם לחתום על ההתחייבות במשרדי הסנגור.
זכות ערעור תוך 45 יום.
ניתנה והודעה היום ח' תשרי תשע"ז, 10/10/2016 במעמד הנוכחים.
|
טל אוסטפלד נאוי , שופטת, סגנית נשיאה |
הוקלדעלידיסיגלקדוש
