תת"ע 5554/03/15 – מדינת ישראל נגד מחמוד חג'אזי
בית משפט השלום לתעבורה בחיפה |
|
|
|
תת"ע 5554-03-15 מדינת ישראל נ' חג'אזי
תיק חיצוני: 10250638524 |
1
בפני |
|
|
מאשימה |
מדינת ישראל
|
|
נגד
|
||
נאשמים |
מחמוד חג'אזי
|
|
החלטה |
2. המבקש טוען כי לא נכח בדיון בו נשפט בהעדרו, מאחר ולא קיבל לידיו את פרוטוקול הדיון, מיום 16.4.15, בו נקבע מועד חדש לדיון.
3. המשיבה מתנגדת לבקשה.
4. בענייננו, מועד הדיון, בו נשפט המבקש בהעדרו, נקבע ביום 16.4.15, לבקשתו ובנוכחותו של המבקש. משכך, היה על המבקש ובאחריותו לדאוג ולהתייצב למועד הדיון בעניינו. טענתו של המבקש לפיה, לא קיבל לידיו את פרוטוקול הדיון בו נקבע מועד חדש, אינה מהווה סיבה מוצדקת לאי התייצבותו לדיון.
5. יחד עם זאת, מדובר בענייננו בעבירה חמורה, עבירת השכרות. בנוסף, המבקש מעלה טענת הגנה לפיה, לא נהג בהיותו שיכור, וצלח את בדיקת המאפיינים שנערכה לו. עוד טען כי באירוע, נשוא כתב האישום, נכחו עדים אשר יוכלו להעיד על שהתרחש.
6. לאור האמור, בהעדר סיבה מוצדקת לאי התייצבותו של המבקש לדיון, בו נשפט בהעדרו, ונוכח חומרת העבירה וטענות ההגנה שהעלה המבקש, אני מורה על ביטול פסק הדין, בכפוף לתשלום הוצאות בסך 700 ₪, אשר ישולמו עד ליום 13.1.16.
2
7. היה וישולמו ההוצאות, יועבר התיק לעיוני לקביעת מועד להקראה.
8. המזכירות תמציא העתק החלטה זו לצדדים.
ניתנה היום, א' טבת תשע"ו, 13 דצמבר 2015, בהעדר הצדדים.
