תת"ע 1887/03/16 – מדינת ישראל נגד יגאל מחפוד
בית משפט השלום לתעבורה בפתח תקווה |
||
תת"ע 1887-03-16 מדינת ישראל נ' מחפוד יגאל
|
|
26 מאי 2016 |
1
|
לפני כבוד השופט טל פרי |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
הנאשם |
יגאל מחפוד (חגבי)
|
||
ב"כ המאשימה: עו"ד כוזרי
ב"כ הנאשם: עו"ד כותה
הנאשם
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
הנאשם הודה והורשע בביצוע עבירה כמפורט בכתב האישום.
הצדדים הציגו בפניי הסדר טיעון ההולם מתחם הענישה.
הנאשם מחזיק ברישיון נהיגה משנת 85' . אין לחובתו הרשעות קודמות.
מטעמי מדיניות משפטית ונוכח הלכת ביהמ"ש העליון בעניין כיבוד הסדרי טיעון, ולאחר ששקלתי הטיעונים, אתן ידי להסדר ואכבדו.
לאחר שהתחשבתי בטיעוני הצדדים, שקלתי מהות ההסדר, וכל שיקול רלבנטי אחר, הנני גוזר על הנאשם את העונשים הבאים:
2
- הנני גוזר על הנאשם קנס בסך 500 ₪.
הקנס ישולם תוך 90 ימים.
היה והקנס או שיעור משיעוריו לא ישולם במועד, תעמוד יתרת הקנס לתשלום מיידי ותועבר לגביה באמצעות המרכז לגביית קנסות.
ב"כ הנאשם הונחה לגשת למזכירות לקבלת שובר תשלום.
- הנני פוסל את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 10 חודשים.
רישיון הנהיגה יופקד בבית המשפט לאלתר.
גם אם לא יפקיד הנאשם את רישיונו, נחשב הוא פסול מלנהוג אך הפסילה תחושב ממועד ההפקדה בלבד. אם אין לנאשם רישיון נהיגה בתוקף, יפנה למזכירות בית המשפט.
- הנני פוסל את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שלא יעבור אותה עבירה בה הורשע או עבירות תוספת ראשונה או שנייה.
- הנני מורה על עונש של מאסר לתקופה של 3 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים. התנאי הוא שהנאשם לא יעבור עבירה של נהיגה ללא רישיון נהיגה תקף מעל 12 חודשים או נהיגה בזמן פסילה.
- הנאשם יחתום היום במזכירות בית המשפט על התחייבות בסך של 5,000 ש"ח שלא לעבור במשך 3 שנים נהיגה בפסילה או ללא רישיון נהיגה תקף מעל 12 חודשים אחרת ייאסר למשך 30 ימים.
3
זכות ערעור תוך 45 יום לבית המשפט המחוזי מרכז בלוד.
ניתנה והודעה היום י"ח אייר תשע"ו, 26/05/2016 במעמד הנוכחים.
|
טל פרי , שופט |
הוקלד על ידי רוית אליהו
