תת"ע (פתח תקווה) 8669-09-17 – מדינת ישראל נ' זוסמן עדי זוסמן עדי
|
תת"ע (פתח-תקוה) 8669-09-17 - מדינת ישראל נ' זוסמן עדי זוסמן עדישלום פתח-תקוה תת"ע (פתח-תקוה) 8669-09-17 מדינת ישראל נ ג ד זוסמן עדי זוסמן עדי בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בפתח-תקוה [15.10.2017] לפני כבוד השופטת לאה שלזינגר שמאי ב"כ המאשימה - עו"ד חמד לביא הכרעת דין
כעולה מאישור המסירה המצוי בתיק, הנאשם הוזמן לדיון כדין, לפיכך ניתן לשופטו בהעדר התייצבות. הנאשם לא התייצב ולא השיב בכתב לכתב האישום, הנני רואה בכך הודאה בעובדות הנטענות בכתב האישום, ומרשיעה אותו בעבירה המיוחסת לו בכתב האישום.
גזר דין
הנאשם הורשע בהעדרו. מדובר בעבירה של מהירות מופרזת של 39 קמ"ש מעל המותר. לחובת הנאשם הנוהג משנת 2013 , 5 הרשעות קודמות כולן בעבירות בגין נהיגה במהירות מופרזת ונראה כי הנאשם לא למד את לקחו. מתחם הענישה בעבירה זו נע בין קנס ועד פסילה בפועל, פסילה על תנאי וקנס. לאחר ששמעתי טיעוני ב"כ המאשימה ובחנתי עברו התעבורתי של הנאשם הנני גוזרת עליו את העונשים כדלקמן: אני דנה את הנאשם לתשלום קנס בסך 1500 ₪. הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 2 חודשים וזאת על תנאי למשך 2 שנים.
זכות ערעור תוך 45 יום מהיום לבית המשפט המחוזי בלוד.
|
|
|
ניתנה והודעה היום כ"ה תשרי תשע"ח, 15/10/2017 במעמד הנוכחים.
|




