תת"ע (פתח תקווה) 7338-12-17 – מדינת ישראל נ' דוכן תומר דוכן תומר
|
תת"ע (פתח-תקוה) 7338-12-17 - מדינת ישראל נ' דוכן תומר דוכן תומרשלום פתח-תקוה תת"ע (פתח-תקוה) 7338-12-17 מדינת ישראל נ ג ד דוכן תומר דוכן תומר בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בפתח-תקוה [21.01.2018] לפני כבוד השופטת לאה שלזינגר שמאי ב"כ המאשימה - עו"ד חמד לביא הכרעת דין
הנאשם הודה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום בלי לטעון עובדות נוספות שיש בהן כדי לשנות את תוצאות המשפט, לפיכך, אני מוצאת את הנאשם אשם בעבירות שיוחסו לו בכתב האישום ומרשיעה אותו.
גזר דין
הנאשם הורשע בהעדרו. מדובר בעבירה של נהיגה במהירות מופרזת של 56 קמ"ש מעל המותר בדרך שאינה עירונית. לחובת הנאשם הנוהג משנת 1997 , 8 הרשעות קודמות רובן מסוג ב.מ. לאחר ששמעתי טיעוני ב"כ המאשימה ובחנתי עברו התעבורתי של הנאשם הנני גוזרת עליו את העונשים כדלקמן: אני דנה את הנאשם לתשלום קנס בסך 2,000 ₪. הקנס ישולם ב-5 תשלומים שווים ורצופים החל מיום 1.3.2018. הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים.
זכות ערעור תוך 45 יום מהיום לבית המשפט המחוזי בלוד.
ניתנה והודעה היום ה' שבט תשע"ח, 21/01/2018 במעמד הנוכחים.
|




