תת"ע (פתח תקווה) 7010-01-17 – מדינת ישראל נ' תמר בנאור דקל
|
תת"ע (פתח-תקוה) 7010-01-17 - מדינת ישראל נ' תמר בנאור דקל שלום פתח-תקוה תת"ע (פתח-תקוה) 7010-01-17 מדינת ישראל נ ג ד תמר בנאור דקל בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בפתח-תקוה [20.11.2017] לפני כבוד השופטת, סגנית נשיאה טל אוסטפלד נאוי ב"כ המאשימה - עו"ד ארקוס ב"כ הנאשמת - עו"ד אורון הכרעת דין
מתירה תיקון כתב האישום. הנאשמת הודתה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום. לפיכך, אני מוצאת את הנאשמת אשמה בעבירות שיוחסו לה בכתב האישום ומרשיעה אותה בהתאם.
גזר דין
לאחר תיקון כתב האישום לקולא, הכשלים בראיות כפי שציינה המאשימה העבר התעבורתי שאיננו מכביד, מטעמי מדיניות משפטית ונוכח הלכת בית משפט העליון בעניין כיבוד הסדרי טיעון, אתן ידי להסדר.
דנה את הנאשמת לתשלום קנס בסך 2000 ₪ . הקנס ישולם תוך 90 יום מהיום. הנאשמת הונחתה לגשת למזכירות לקבלת שובר תשלום.
הנני פוסלת את הנאשמת מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 4 חודשים בניכוי 30 ימי הפסילה המנהלית. רישיון הנהיגה יופקד בבית המשפט לא יאוחר מיום 3.1.18 בשעה 10.00 בבוקר וממועד ההפקדה תחושב הפסילה. גם אם לא תפקיד הנאשמת את רישיונה, תחשב היא פסולה מלנהוג אך הפסילה תחושב ממועד ההפקדה בלבד. אם אין לנאשמת רישיון נהיגה בתוקף, תפנה למזכירות בית המשפט.
|
|
|
הנני פוסלת את הנאשמת מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 6 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שלא תעבור אותה עבירה בה הורשעה או עבירות תוספת ראשונה ושנייה.
הנאשמת תחתום תוך 45 ימים על התחייבות בסך של 10000 ש"ח שלא לעבור במשך 3 שנים את אותן עבירות בהן הורשעה עבירה של נהיגה בשכרות או תחת השפעת משקאות משכרים או נהיגה בפסילה אחרת תיאסר למשך 30 ימים. ההתחייבות תחתם במזכירות בית המשפט.
זכות ערעור תוך 45 יום.
ניתנה והודעה היום ב' כסלו תשע"ח, 20/11/2017 במעמד הנוכחים.
|




