תת"ע (פתח תקווה) 6101-03-17 – מדינת ישראל נ' גיטרמן דניאל
|
תת"ע (פתח-תקוה) 6101-03-17 - מדינת ישראל נ' גיטרמן דניאלשלום פתח-תקוה תת"ע (פתח-תקוה) 6101-03-17 מדינת ישראל נ ג ד גיטרמן דניאל בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בפתח-תקוה [10.05.2017] לפני כבוד השופט אורן בועז ב"כ המאשימה - עו"ד ממן טל הכרעת דין
הנאשם הודה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום. לפיכך, אני מוצא את הנאשם אשם בעבירה שיוחסה לו בכתב האישום ומרשיע אותו בהתאם.
אורן בועז , שופט
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין הנאשם הורשע על פי הודאתו בכך שביום 16.2.17 נהג בקטנוע על המדרכה במתחם הסינמה סיטי בקלות ראש, בכך שנהג במהירות בלתי סבירה , עבירה בניגוד לסעיף 62(2) לפקודת התעבורה. הצדדים הציגו בפניי הסדר טיעון, בהתחשב במתחם ענישה ראוי , נסיבות ביצוע העבירה כפי שעולות מחומר הראיות ונסיבותיו האישיות של הנאשם. הנאשם ביקש שבית המשפט יקל עמו בגזירת הדין בהתחשב בנסיבותיו ובעובדה כי לקח אחריות על מעשיו, והודה בהזדמנות הראשונה.
לאחר ששקלתי את חומרת העבירה, את מתחם הענישה הנוהג, את נסיבותיו האישיות של הנאשם כפי שהוצגו בפני, את וותק נהיגתו ועברו התעבורתי, את העובדה שבחר לקחת אחריות ולהודות באשמה, מצאתי כי ההסדר שהצדדים הציגו בפני הינו ראוי והולם ולכן אכבדו. לפיכך אני דן את הנאשם לעונש הבא:
|
|||
|
קנס: אני מטיל על הנאשם קנס כספי בסך 180 ₪ או 1 ימי מאסר תמורתם. הקנס ישולם עד יום 10.9.17. ב"כ הנאשם/ הנאשם הונחה לגשת למזכירות לקבלת שובר תשלום.
פסילה על תנאי: הנני פוסל את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של חודשיים וזאת על תנאי למשך שנתיים והתנאי הוא שלא יעבור אותה עבירה בה הורשע או עבירות תוספת ראשונה ושנייה.
זכות ערעור לבית משפט מחוזי לוד תוך 45 ימים.
ניתנה והודעה היום י"ד אייר תשע"ז, 10/05/2017 במעמד הנוכחים.
הוקלד על ידי שנהב מנדל
|




