תת"ע (פתח תקווה) 6091-11-17 – מדינת ישראל נ' חג'י מוסא
|
תת"ע (פתח-תקוה) 6091-11-17 - מדינת ישראל נ' חג'י מוסאשלום פתח-תקוה תת"ע (פתח-תקוה) 6091-11-17 מדינת ישראל נ ג ד חג'י מוסא בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בפתח-תקוה [21.01.2018] לפני כבוד השופטת לאה שלזינגר שמאי ב"כ המאשימה - עו"ד חמד לביא הכרעת דין
כעולה מאישור המסירה המצוי בתיק, הנאשם הוזמן לדיון כדין, לפיכך ניתן לשופטו בהעדר התייצבות. הנאשם לא התייצב ולא השיב בכתב לכתב האישום, הנני רואה בכך הודאה בעובדות הנטענות בכתב האישום, ומרשיעה אותו בעבירה המיוחסת לו בכתב האישום.
גזר דין
הנאשם הורשע בהעדרו. מדובר בעבירה של נהיגה ברכב שנמסרה עליו הודעת אי שימוש על ידי בוחן תנועה. לחובת הנאשם הנוהג משנת2016 , 5 הרשעות קודמות מהן: נהיגה בזמן פסילה, רכב לא תקין, מהירות (2 ה"ק) ועוד. מתחם הענישה בעבירה זו נע בין פסילה על תנאי וקנס ועד פסילה בפועל, פסילה על תנאי וקנס. לאחר ששמעתי טיעוני ב"כ המאשימה ובחנתי עברו התעבורתי של הנאשם הנני גוזרת עליו את העונשים כדלקמן: אני דנה את הנאשם לתשלום קנס בסך 2,000 ₪. הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 5 חודשים הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 2 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים.
זכות ערעור תוך 45 יום מהיום לבית המשפט המחוזי בלוד.
|
|
|
ניתנה והודעה היום ה' שבט תשע"ח, 21/01/2018 במעמד הנוכחים.
|




