תת"ע (פתח תקווה) 4479-11-16 – מדינת ישראל נ' אלידע ברוך פרידמן
|
תת"ע (פתח-תקוה) 4479-11-16 - מדינת ישראל נ' אלידע ברוך פרידמןשלום פתח-תקוה תת"ע (פתח-תקוה) 4479-11-16 מדינת ישראל נ ג ד אלידע ברוך פרידמן בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בפתח-תקוה [01.03.2017] לפני כבוד השופטת, סגנית נשיאה טל אוסטפלד נאוי ב"כ המאשימה - עו"ד מיכל גפני הכרעת דין
הנאשם הודה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום. לפיכך, אני מוצאת את הנאשם אשם בעבירות שיוחסו לו בכתב האישום ומרשיעה אותו בהתאם.
גזר דין
נוכח המהירות, מאידך העבר התעברותי הנקי לחלוטין, מטעמי מדיניות משפטית ונוכח הלכת בית משפט העליון בעניין כיבוד הסדרי טיעון, אתן ידי להסדר.
דנה את הנאשם לתשלום קנס בסך 800 ₪. הקנס ישולם תוך 90 יום מהיום. הנאשם הונחה לגשת למזכירות לקבלת שובר תשלום.
הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 2 חודשים וזאת על תנאי למשך 2 שנים והתנאי הוא שלא יעבור אותה עבירה בה הורשע או עבירות תוספת ראשונה ושנייה. זכות ערעור תוך 45 יום.
ניתנה והודעה היום ג' אדר תשע"ז, 01/03/2017 במעמד הנוכחים.
|




