תת"ע (פתח תקווה) 44-09-17 – מדינת ישראל נ' רגינה יעקוסי
|
תת"ע (פתח-תקוה) 44-09-17 - מדינת ישראל נ' רגינה יעקוסישלום פתח-תקוה תת"ע (פתח-תקוה) 44-09-17 מדינת ישראל נ ג ד רגינה יעקוסי בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בפתח-תקוה [17.10.2017] לפני כבוד השופט אורן בועז ב"כ המאשימה - עו"ד דבורה דורסמן הכרעת דין
הנאשמת מודה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום. לפיכך, אני מוצא את הנאשמת אשמה בעבירה/ות שיוחסה/ו לה בכתב האישום ומרשיע אותה בהתאם.
אורן בועז , שופט
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
הנאשמת הורשעה על פי הודאתו בכך שביום 29.12.16 נהגה ברכב והשתמשה בטלפון שלא באמצעות הדיבורית. הצדדים הציגו בפני הסדר טיעון, בהתחשב בכשלים ראייתיים. לאחר ששקלתי את חומרת העבירה, את מתחם הענישה הנוהג, את נסיבותיה האישיות של הנאשמת כפי שהוצגו בפני, את וותק נהיגתה ועברה התעבורתי, את העובדה שבחרה לקחת אחריות ולהודות באשמה, מצאתי כי ההסדר שהצדדים הציגו בפני הינו ראוי והולם ולכן אכבדו. לפיכך אני דן את הנאשמת לעונש/ים הבא/ים: קנס: אני מטיל קנס כספי בסך 500 ₪ או 5 ימי מאסר תמורתם. הקנס ישולם עד יום 17.1.18. זכות ערעור לבית משפט מחוזי לוד תוך 45 ימים.
|
|||
|
ניתנה והודעה היום כ"ז תשרי תשע"ח, 17/10/2017 במעמד הנוכחים.
הוקלד על ידי טובה גבע
|




