תת"ע (פתח תקווה) 3717-07-16 – מדינת ישראל נ' לאוניד גוכרמן
|
תת"ע (פתח-תקוה) 3717-07-16 - מדינת ישראל נ' לאוניד גוכרמןשלום פתח-תקוה תת"ע (פתח-תקוה) 3717-07-16 מדינת ישראל נ ג ד לאוניד גוכרמן בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בפתח-תקוה [14.07.2016] לפני כבוד השופטת מגי כהן ב"כ המאשימה - עו"ד עידו בן אהרון ב"כ הנאשם -עו"ד יניב לדר - מגיש ייפוי כוח החלטה
כתב האישום יתוקן על פי הודעת ב"כ המאשימה בכתב ידה.
הכרעת הדין
הנני מרשיעה את הנאשם בעבירה המיוחסת לו בכתב האישום המתוקן.
גזר-דין
הנאשם הורשע במסגרת הסדר טיעון בעבירה של מהירות , 139 קמ"ש במקום 144 קמ"ש. הצדדים הגיעו להסדר טיעון הנעוץ בכשלים ראייתיים. הנאשם נוהג משנת 2006 וצבר לחובתו 11 ה.ק. אחרונה מ- 07/15 . בעברו של הנאשם נהיגה תחת השפעת סמים/אלכוהול שם הוטל על הנאשם פסילה על תנאי לתקופה של חודשיים להפעלה כעת.
לאחר ששקלתי את הטיעונים הנ"ל מצאתי לכבד את ההסדר ולגזור על הנאשם את העונשים הבאים:
קנס |
|
|
אני דנה את הנאשם לתשלום קנס בסך 1800 ₪.
*) תשלום הקנס בתוך 90 ימים. הנאשם הונחה לגשת למזכירות לקבל שוברי תשלום.
פסילה בפועל אני פוסלת את הנאשם מקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 21 יום בפועל במצטבר לכל פסילה אחרתה החל מיום 3.7.16 מועד בו נפסל הנאשם פסילה מנהלית ורישיונו מופקד במשטרה.
הארכת פסילה על תנאי אני מאריכה את הפסילה על תנאי בהרשעה מס' 2 שנקבעה בבית המשפט לתעבורה צפת ביום 18.11.14 עפ"י בימ"ש מס' 3181-08-13 בדבר פסילת הנאשם מקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של חודשיים בשנתיים נוספות.
זכות ערעור לבית המשפט המחוזי מרכז תוך 45 ימים מהיום.
ניתנה והודעה היום ח' תמוז תשע"ו, 14/07/2016 במעמד הנוכחים.
|




