תת"ע (פתח תקווה) 309-02-17 – מדינת ישראל נ' אזברגה מחמד
|
תת"ע (פתח-תקוה) 309-02-17 - מדינת ישראל נ' אזברגה מחמדשלום פתח-תקוה תת"ע (פתח-תקוה) 309-02-17 מדינת ישראל נ ג ד אזברגה מחמד בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בפתח-תקוה [27.03.2017] לפני כבוד השופטת, סגנית נשיאה טל אוסטפלד נאוי ב"כ המאשימה - עו"ד גפני ב"כ הנאשם/ת - עו"ד מיכה הולבינגר גזר דין
נוכח חומרת העבירה, לאחר שעיינתי בגליון הרשעותיו של הנאשם, מטעמי מדיניות משפטית ונוכח הלכת בית משפט העליון בעניין כיבוד הסדרי טיעון, אתן ידי להסדר.
דנה את הנאשם לתשלום קנס בסך 1200 ₪ . הקנס ישולם תוך 90 יום מהיום. הנאשם הונחה לגשת למזכירות לקבלת שובר תשלום.
הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 60 יום .
רישיון הנהיגה יופקד בבית המשפט לא יאוחר מיום 20.4.17 בשעה 10.00 בבוקר וממועד ההפקדה תחושב הפסילה. גם אם לא יפקיד הנאשם את רישיונו, נחשב הוא פסול מלנהוג אך הפסילה תחושב ממועד ההפקדה בלבד. אם אין לנאשם רישיון נהיגה בתוקף, יפנה למזכירות בית המשפט.
הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שלא יעבור אותה עבירה בה הורשע או עבירות תוספת ראשונה ושנייה.
זכות ערעור תוך 45 יום.
ניתנה והודעה היום כ"ט אדר תשע"ז, 27/03/2017 במעמד הנוכחים.
|




