תת"ע (פתח תקווה) 11606-04-16 – מדינת ישראל נ' הקטור נקולא
|
תת"ע (פתח-תקוה) 11606-04-16 - מדינת ישראל נ' הקטור נקולאשלום פתח-תקוה תת"ע (פתח-תקוה) 11606-04-16 מדינת ישראל נ ג ד הקטור נקולא בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בפתח-תקוה [01.06.2016] לפני כבוד השופט טל פרי ב"כ המאשימה - עו"ד גינסברג הכרעת דין
הנאשם הודה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום. לפיכך, אני מוצא את הנאשם אשם בעבירה שיוחסה לו בכתב האישום ומרשיע אותו בהתאם.
גזר דין
הנאשם הודה והורשע בביצוע עבירה כמפורט בכתב האישום. הצדדים הציגו בפניי הסדר טיעון המבוסס על שיקולי ראיות.
הנאשם מחזיק ברישיון נהיגה משנת 89' , צבר לחובתו 48הרשעות קודמות. כאשר לזכותו אזקוף כי ב- 5 השנים האחרונות, צבר לחובתו הרשעה אחת קודמת מסוג ברירת משפט, וזאת למרות שמדובר בנהג מונית, אשר נמצא שעות רבות ביום על הכביש.
מטעמי מדיניות משפטית ונוכח הלכת ביהמ"ש העליון בעניין כיבוד הסדרי טיעון, ולאחר ששקלתי הטיעונים, אתן ידי להסדר ואכבדו.
לאחר שהתחשבתי בטיעוני הצדדים, שקלתי מהות ההסדר, וכל שיקול רלבנטי אחר, הנני גוזר על הנאשם את העונשים הבאים:
- הנני גוזר על הנאשם קנס בסך 2,000 ₪. |
|
|
הקנס ישולם ב- 5 תשלומים שווים ו רצופים החל מיום 3.7.16 ובכל 3 לחודש. היה והקנס או שיעור משיעוריו לא ישולם במועד, תעמוד יתרת הקנס לתשלום מיידי ותועבר לגביה באמצעות המרכז לגביית קנסות. הנאשם הונחה לגשת למזכירות לקבלת שובר תשלום.
- הנני פוסל את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 4 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שלא יעבור אותה עבירה בה הורשע או עבירות תוספת ראשונה או שנייה.
זכות ערעור תוך 45 יום לבית המשפט המחוזי מרכז בלוד.
ניתנה והודעה היום כ"ד אייר תשע"ו, 01/06/2016 במעמד הנוכחים.
|




