תת"ע (ירושלים) 4716-04-24 – מדינת ישראל נ' מרים אקוע
|
תת"ע (ירושלים) 4716-04-24 - מדינת ישראל נ' מרים אקועשלום ירושלים תת"ע (ירושלים) 4716-04-24 מדינת ישראל נ ג ד מרים אקוע בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בירושלים [10.11.2025] כבוד השופטת מיכל שביט פסק דין
לפני בקשה לאישור הסדר טיעון שנחתם על ידי הצדדים והוגש בתיק בית המשפט . ההסדר סביר, מידתי ומאוזן ועל כן מצאתי לכבדו.
אני מרשיעה את הנאשמת, על יסוד הודאתה בכתב, במיוחס לה בכתב האישום המתוקן, אשר ייסרק לתיק.
אני דנה את הנאשמת לעונשים הבאים:
1. פסילה מלקבל ו/או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 80 ימים. הנאשמת תפקיד במזכירות בית המשפט את רישיונה או תחתום במזכירות על תצהיר כי הרישיון אבד ואין בידה כל עותק הימנו, זאת לא יאוחר מיום 31.03.2026. תשומת לב הנאשמת לכך שהעונש המקובל על נהיגה בזמן פסילה הוא מאסר בפועל.
2. פסילה מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים, זאת על תנאי למשך 3 שנים.
4. הנאשמת תחתום בפני בא כוחה או במזכירות בית המשפט על התחייבות על סך של 2,000 ₪, לפיה לא תעבור על עבירת מהירות מסוג הזמנה לדין, זאת למשך שנתיים מהיום. ב"כ הנאשמת יעביר את ההתחייבות חתומה למזכירות בית המשפט תוך 30 ימים מהיום. לא תחתום, תיאסר לתקופה של 10 ימים.
הדיון הקבוע להיום, 10.11.25 יבוטל. המזכירות תשלח פסק הדין לצדדים. |
|
|
זכות ערעור לבית המשפט המחוזי בירושלים בתוך 45 יום מהיום.
ניתן היום, י"ט חשוון תשפ"ו, 10 נובמבר 2025, בהעדר הצדדים.
|




