תת"ע (חיפה) 7855-12-17 – מדינת ישראל נ' משה כהן
|
תת"ע (חיפה) 7855-12-17 - מדינת ישראל נ' משה כהןשלום חיפה תת"ע (חיפה) 7855-12-17 מדינת ישראל נ ג ד משה כהן בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בחיפה [15.01.2018] לפני כבוד השופט אבישי קאופמן ב"כ המאשימה - עו"ד רודמינסקי הנאשם נוכח הכרעת דין
הנאשם הודה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום, לפיכך, אני מרשיע אותו בעבירות שיוחסו לו בכתב האישום. גזר דין
המדובר בעבירה של נהיגה במהירות גבוהה בדרך עירונית. עם זאת, כפי שכבר ציינתי לא אחת, עיקר מאפייניה של הדרך הרלוונטית הינם כשל דרך בינעירונית, וגם אם אין לכך השפעה על סיווג העבירה עצמה, יש לכך משקל בעת קביעת העונש הראוי.
לנאשם אכן 3 עבירות מהירות קודמות, כשהוא מחזיק ברישיון נהיגה מזה כ-26 שנים, וכל העבירות הקודמות הינן מסוג ברירת משפט. בהתחשב באמור לעיל ובנסיבותיו של הנאשם, מצאתי לנכון להסתפק בקנס בלבד.
אני דן את הנאשם לתשלום קנס בסך 1,500 ₪. הקנס ישולם ב-3 תשלומים חודשיים שווים ורצופים החל מתאריך 15.3.2018. הנאשם יפנה למזכירות בשעות הקבלה, לשם קבלת שוברי תשלום.
זכות ערעור תוך 45 יום לבית המשפט המחוזי בחיפה.
ניתנה והודעה היום כ"ח טבת תשע"ח, 15/01/2018 במעמד הנוכחים.
|




