תת"ע (אשדוד) 2932-11-15 – מדינת ישראל נ' אהרן יהושע מרגלית
|
תת"ע (אשדוד) 2932-11-15 - מדינת ישראל נ' אהרן יהושע מרגליתשלום אשדוד תת"ע (אשדוד) 2932-11-15 מדינת ישראל נ ג ד אהרן יהושע מרגלית בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה באשדוד [29.12.2015] לפני כבוד השופטת נועה חקלאי ב"כ המאשימה - עו"ד מוסרי עו"ד רוית בן עמי עוז הכרעת דין
הנאשם הודה באמצעות בא כוחו בכל העובדות הנטענות בכתב האישום. לפיכך אני מרשיעה את הנאשם בעבירה שיוחסה לו בכתב האישום.
גזר דין הנאשם הורשע על פי הודאתו בעבירה של נהיגה במהירות העולה על המותר, בניגוד לתקנה 54(א) לתקנות התעבורה תשכ"א 1961. הנאשם נהג ברכב במהירות 143 קמ"ש למרות שהמהירות המירבית המותרת במקום הינה 90 קמ"ש.
הצדדים הציגו הסדר.
לאחר ששקלתי את חומרת העבירה, את מתחם הענישה הנוהג, את נסיבותיו האישיות של הנאשם כפי שהוצגו בפני, את וותק נהיגתו ועברו התעבורתי, את העובדה שבחר לקחת אחריות ולהודות באשמה, את העובדה שריצה 30 ימי פסילה מנהלית בגין האירוע, מצאתי כי ההסדר שהצדדים הציגו בפני הינו ראוי והולם ולכן אכבדו.
לפיכך אני דנה את הנאשם לעונשים הבאים:
1. קנס בסך 750 ₪, או 3 ימי מאסר תמורתו. |
|
|
הקנס ישולם תוך 90 יום.
2. פסילה על תנאי מלקבל או מלהחזיק רשיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים למשך 3 שנים.
זכות ערעור לביהמ"ש המחוזי בבאר שבע תוך 45 יום מהיום.
ניתנה והודעה היום י"ז טבת תשע"ו, 29/12/2015 במעמד הנוכחים.
נועה חקלאי , שופטת
|




