ת"פ (תל אביב) 4725-04-23 – מדינת ישראל נ' יניב הראל
ת"פ (תל-אביב-יפו) 4725-04-23 - מדינת ישראל נ' יניב הראלשלום תל-אביב-יפו ת"פ (תל-אביב-יפו) 4725-04-23 מדינת ישראל נ ג ד יניב הראל בית משפט השלום בתל-אביב-יפו -יפו [03.04.2025] כבוד השופט איתן קורנהאוזר ע"י ב"כ עוה"ד אביב שטרית ע"י ב"כ עוה"ד רוי גבריאל החלטה
בהמשך להחלטות מהתאריכים 26.3.25 ו- 31.3.25, התקבלו תגובות הצדדים. לפיכך, ובהתאם לעמדות הצדדים, אני קובע כדקלמן:
1. העתק תיק העבודה מתקבל, בכפוף להסתייגות ההגנה מעדויות שמיעה, ומסומן במ/1. בהתחשב בהסכמת הצדדים, קבצי מדיה בהם סרטונים המתעדים את הביקור במקום, מתקבלים ומסומנים במ/2.
2. דו"ח ביקור בזירה, אותו ביקשה ההגנה להגיש והמאשימה לא התנגדה לכך, יוגש על ידה בדיון שיקבע כפי שיפורט בהמשך.
3. התקבלה עמדת הצדדים כי אין מקום להשלמת עדות הנאשם, בשים לב לתקלת ההקלטה של הדיון מיום 12.2.25.
4. בהחלטה מיום 30.3.25, התייחס בית המשפט למוצג בדל הסיגריה אשר הוצג בפניו, זאת בהקשר של טענת ההגנה אשר עלתה לאחר סיום שמיעת הראיות. בית המשפט ביקש את עמדת הצדדים לגבי שמיעת עדות עד רלוונטי ביחס לפעולות שבוצעו על המוצג לאחר קבלתו במטה הארצי, "לצורך עריכת חוות הדעת". על אף שהדבר ברור, יודגש למען הסר ספק כי בית המשפט שקל לבחון את זימונו של האדם אשר קיבל לידיו את המוצג וערך עליו פעולות מסוימות, לרבות דגימתו, ולא את איש המקצוע אשר ערך את חוות הדעת לגבי דגימה שהועברה לידיו. אפנה לכך שלא עלה כל טיעון לגבי אמיתות חוות הדעת או משקלה, וכן כי כל המוצגים הקשורים בה הוגשו בהסכמה. כעת, התקבלה הסכמת הצדדים ואף בקשת ההגנה כי העד הרלוונטי יוזמן לבית המשפט.
|
|
מבלי שהדבר יעיד על משקל כזה או אחר שינתן לעדות שתשמע, ועל מנת לאפשר לנאשם למצות את מלוא קווי ההגנה שהעלה, אני מוצא לזמן את העד הרלוונטי בהתאם למפורט לעיל. על פניו, בהתאם לתיק העבודה שהתקבל זה עתה, מי שקיבלה לידיה במעבדת המטה הארצי את המוצג במעטפה סגורה וביצעה עליו עבודת דיגום, היא גב' בת חן אברהם. לפיכך, ב"כ המאשימה מתבקשת לוודא בשיחה עם אנשי המעבדה במטה הארצי כי גב' אברהם היא אכן הגורם הרלוונטי לתיק זה, מבחינת ביצוע פעולה על המוצג שהתקבל שם. בנוסף, תתאם ב"כ המאשימה עם אותו גורם רלוונטי ועם ב"כ הנאשם מועד מוסכם במהלך השבוע הבא לשמיעת עדות אותו גורם, ותעדכן את בית המשפט בדחיפות.
המזכירות תודיע לצדדים.
ניתן היום, ה' ניסן תשפ"ה, 03 אפריל 2025, ניתן בהיעדר הצדדים.
|
