ת"ד (פתח תקווה) 1266-03-17 – מדינת ישראל נ' רונן דוד
|
ת"ד (פתח-תקוה) 1266-03-17 - מדינת ישראל נ' רונן דודשלום פתח-תקוה ת"ד (פתח-תקוה) 1266-03-17 מספר פל"א 300504/2016 מדינת ישראל נ ג ד רונן דוד בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בפתח-תקוה [28.05.2017] לפני כבוד השופט אורן בועז ב"כ המאשימה עו"ד מנטסון הכרעת דין
הנאשם הודה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום המתוקן. לפיכך, אני מוצא את הנאשם אשם בעבירה שיוחסה לו בכתב האישום ומרשיע אותו בהתאם.
אורן בועז , שופט
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין הנאשם הורשע בכתב אישום מתוקן בכך שביום 12.7.16 נהג ברכב בחוסר זהירות, לא ציית לתמרור 302, וגרם לתאונה עם רכב נוסף, כתוצאה מהתאונה נחבל נהג הרכב המעורב וכלי הרכב המעורבים ניזוקו. הצדדים הציגו בפניי הסדר טיעון המבוסס על תיקון כתב האישום לקולא ובהתחשב בתוצאות התאונה הקלות.
מטעמי מדיניות משפטית ונוכח הלכת ביהמ"ש העליון בעניין כיבוד הסדרי טיעון, ולאחר ששקלתי הטיעונים, אתן ידי להסדר ואכבדו ודן את הנאשם לעונשים הבאים:
קנס: הנני גוזר על הנאשם קנס כספי בסך 2000 ₪ או 20 ימי מאסר תמורתם. |
|||
|
הקנס ישולם ב- 5 תשלומים שווים ו רצופים החל מיום 28.7.17 ובכל 28 לחודש. היה והקנס או שיעור משיעוריו לא ישולם במועד, תעמוד יתרת הקנס לתשלום מיידי ותועבר לגביה באמצעות המרכז לגביית קנסות. ב"כ הנאשם/ הנאשם הונחה לגשת למזכירות לקבלת שובר תשלום.
פסילה על תנאי: הנני פוסל את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שלא יעבור אותה עבירה בה הורשע או עבירות תוספת ראשונה ושנייה.
הנאשם יחתום על התחייבות במזכירות בית המשפט, בסך 3000 ₪ שלא לעבור במשך שנתיים מהיום עבירות תוספת ראשונה ושניה , לא יחתום הנאשם, יאסר למשך 10 ימים.
זכות ערעור לבית משפט מחוזי לוד תוך 45 ימים.
ניתנה והודעה היום ג' סיוון תשע"ז, 28/05/2017 במעמד הנוכחים.
|
|||
הוקלד על ידי איריס יזהר
|




