ת"ד (פתח תקווה) 11674-02-17 – מדינת ישראל נ' עמליה אביתן
|
ת"ד (פתח-תקוה) 11674-02-17 - מדינת ישראל נ' עמליה אביתןשלום פתח-תקוה ת"ד (פתח-תקוה) 11674-02-17 מספר פל"א 366874/2016 מדינת ישראל נ ג ד עמליה אביתן בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בפתח-תקוה [18.05.2017] לפני כבוד השופטת, סגנית נשיאה טל אוסטפלד נאוי ב"כ המאשימה - עו"ד טל ממן, עו"ד מיכל גפני ב"כ הנאשמת - עו"ד ישראל כהן הכרעת דין
המזכירות תסרוק את כתב האישום המתוקן לתיק. הנאשמת הודתה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום. לפיכך, אני מוצאת את הנאשמת אשמה בעבירות שיוחסו לה בכתב האישום ומרשיעה אותה בהתאם.
גזר דין
לאחר תיקון כתב האישום לקולא, הכשלים בראיות והנסיבות האישיות כפי שציינה המאשימה , לאחר שהתחשבתי בעברה התעבורתי הנקי של הנאשמת , מטעמי מדיניות משפטית ונוכח הלכת בית משפט העליון בעניין כיבוד הסדרי טיעון, אתן ידי להסדר.
דנה את הנאשמת לתשלום קנס בסך 1200 ₪ . הקנס ישולם ב- 3 תשלומים שווים ו רצופים החל מיום 1.6.17 ובכל 1 לחודש. היה והקנס או שיעור משיעוריו לא ישולם במועד, תעמוד יתרת הקנס לתשלום מיידי ותועבר לגביה באמצעות המרכז לגביית קנסות. הנאשמת הונחתה לגשת למזכירות לקבלת שובר תשלום.
הנני פוסלת את הנאשמת מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 2 חודשים וזאת על תנאי למשך שנתיים והתנאי הוא שלא תעבור אותה עבירה בה הורשעה או עבירות תוספת ראשונה ושנייה. |
|
|
זכות ערעור תוך 45 יום.
ניתנה והודעה היום כ"ב אייר תשע"ז, 18/05/2017 במעמד הנוכחים.
|




