ע"פ 38958/05/16 – גבריאל ביטון – נוכח נגד מדינת ישראל
בית המשפט המחוזי בתל אביב - יפו בשבתו כבית-משפט לערעורים פליליים |
||
עפ"ת 38958-05-16 ביטון נ' מדינת ישראל |
|
09 יוני 2016 |
1
ת.ז 065722993 |
פ"ל 10590-11-14 |
|
לפני כב' השופט רענן בן-יוסף |
|
|
המערער |
גבריאל ביטון - נוכח על-ידי ב"כ עו"ד חמאדה מסרי
|
||
נגד
|
|||
המשיבה |
מדינת ישראל על-ידי ב"כ עו"ד שרונה בן ששון
|
||
[פרוטוקול הושמט]
פסק דין
בפניי ערעור על הכרעת דין וגזר דין, דהיינו פסק דין מבית המשפט לתעבורה בת"א=יפו [כב' הש' ע. נהרי] מיום 11.04.16. לאחר שהורשע המערער בנהיגה בזמן פסילה, גזר בית משפט קמא את עונשו לעונשים שונים, בהם מאסר בפועל לעשרה חודשים.
הערעור, כאמור, הוא על שני רכיבי פסק דין ודינו של הערעור דחיה חד-משמעית.
בית משפט קמא קבע כי הוא מאמין בעדותו של השוטר, אשר ראה את המערער בתוך רכב ג'יפון יונדאי על כיסא הנהג, כאשר אין אף אחד ברכב וכאשר הרכב מגיע למקום. טענתו של המערער נמצאה בלתי מהימנה בעליל, טענתו של מי שהביא את הרכב במקום, הרכב הרשום על שם סיון, בתו, ננהג ע"י לירז, בתו, לא הוכחה על-ידי המערער אשר למרות ההזדמנות שנתן בית משפט קמא להביא את הבת לעדות, לא עשה כן.
אין שמץ של טעות בהכרעת דינו של בית משפט קמא.
גם לעונש - בית משפט קמא הטיל עשרה חודשי מאסר בפועל בלבד, למרות עונש מאסר מותנה אשר היו תלויים נגדו, בהם מאסר לתקופה זהה אשר תלוי ועומד היה נגד המערער, למרות ששירות המבחן, למעשה, נואש מסיכויי השיקום של המערער.
2
הערעור נדחה.
המערער יתייצב לריצוי עונש המאסר בבימ"ר "ניצן" ביום 13.06.16 עד השעה 10:00 כשברשותו תעודת זהות או דרכון.
ניתן והוּדע היום, ג' סיוון התשע"ו, 09/06/2016, במעמד הנוכחים.
|
רענן בן-יוסף, שופט |
הוקלד על ידי נופר דוידי
