עת"א 42571/02/16 – חליל אדהאם נגד שירות בתי הסוהר
בית המשפט המחוזי מרכז-לוד בשבתו כבית-משפט לעניינים מנהליים |
||
עת"א 42571-02-16 חליל(אסיר) נ' שרות בתי הסוהר
|
|
23 מרץ 2016 |
1
לפני כב' הנשיא אברהם טל
|
|
|
העותר |
חליל אדהאם
|
נגד
|
|
המשיב |
שירות בתי הסוהר
|
נוכחים:
העותר ובאת כוחו עו"ד אריאלה גואטה
ב"כ המשיב עו"ד אוהד בוזי
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
העותר מרצה 10 שנות מאסר בגין הריגה ועבירות אלימות והוא מבקש להשתלב בהליך טיפולי, כפי שהחליט בית המשפט בעתירה קודמת שהגיש.
המשיב מתנגד לעת הזו לשילובו של העותר בהליך טיפולי וטוען כי נעשו ניסיונות לשלב את העותר בהליכים טיפוליים, כאשר ניסיון אחד לא הצליח בשל מידע מודיעיני שהתקבל לגבי העותר וניסיון שני לא הצליח בגלל שקורבן העבירה לא התאים למחלקת "בית התקווה" בבית סוהר חרמון שם נעשה ניסיון לשלב אותו.
2
על פי עמדת גורמי הטיפול שצורפה לכתב התשובה, תיבחן אפשרות לשלב את העותר במחלקת "שינוי" בבית סוהר חרמון, שלה הוא נמצא מתאים מבחינת יתרת מאסר, במהלך חודש יולי 2016.
רשמתי בפניי את הצהרת גורמי הטיפול באשר לשילובו הצפוי של העותר במחלקת "שינוי" וכן יתייחסו גורמי הטיפול להיות העותר במשך שנה ללא טיפול ולבקשתו, עד לשילובו בהליך טיפולי, לשוחח עם העו"ס שיחות פרטניות.
בכפוף לאמור לעיל, אני דוחה את העתירה.
ניתנה והודעה היום, י"ג אדר ב' תשע"ו, 23 מרץ 2016, במעמד ב"כ הצדדים והעותר.
|
אברהם טל , נשיא |
