עת"א 32507/06/15 – בני סלע נגד שרות בתי הסוהר
בית המשפט המחוזי מרכז-לוד בשבתו כבית-משפט לעניינים מנהליים |
||
עת"א 32507-06-15 סלע(אסיר) נ' שרות בתי הסוהר |
|
27 אוגוסט 2015
|
1
לפני כב' השופט אברהם טל, נשיא |
|
העותר |
בני סלע
|
נגד
|
|
המשיב |
שרות בתי הסוהר
|
נוכחים:
העותר
ב"כ המשיב עו"ד עמוס רביד
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
אינני רואה מקום לפסול את עצמי מלדון בעתירה, שכן הטענה, אם קיימת טענה כזו, שהעותר איים על שופט מבית המשפט המחוזי מרכז, איננה מתייחסת אלי.
ניתנה והודעה היום י"ב אלול תשע"ה, 27/08/2015 במעמד העותר וב"כ המשיב.
|
אברהם טל , שופט נשיא |
2
החלטה
הפסקתי את טענות העותר מאחר והוא קורא מתוך העתירה.
ניתנה והודעה היום י"ב אלול תשע"ה, 27/08/2015 במעמד הנוכחים.
|
אברהם טל , שופט נשיא |
3
החלטה
העותר מרצה 39 שנות מאסר ועוד 277 ימים בגין עבירות מין ועבירות אחרות, והוא מלין על אי קיום החלטות קצין אסירים בהפעלת סמכויותיו כסגן מפקד בית הכלא ע"י קצינים בבית הכלא.
המשיב טוען בכתב התשובה כי בין הגשת העתירה לבין הדיון היום מונה סגן מפקד בית סוהר השרון, ומשכך כל נושא העתירה איננו רלוונטי ודינה להימחק.
4
העותר טוען כי מן הראוי לדון בעתירה, שכן לא מדובר בטענות כלפי אי כהונתו של סגן מפקד בית סוהר, אלא כלפי קצינים בבית הסוהר שלא קיימו החלטות של קצין האסירים בשבתו כסגן מפקד בית הסוהר.
גם אם נכונות טענותיו של העותר, אינני רואה צורך לדון בהם לעת הזו, שכן בין הגשת העתירה לבין הדיון היום מונה סגן מפקד בית סוהר השרון, ובאם לטענת העותר לא קיימו קצינים בבית סוהר השרון את הנחיותיו של קצין האסירים רק בשל העובדה שלא היה סגן מפקד בית סוהר באותו זמן, פתוחה בפני העותר הדרך כדי לפנות לסגן מפקד בית הסוהר שיפעיל את סמכויותיו מבלי צורך להאציל אותן לגורמים נוספים.
5
אני דוחה את העתירה.
ניתנה והודעה היום י"ב אלול תשע"ה, 27/08/2015 במעמד הנוכחים.
|
אברהם טל , שופט נשיא |
