מ"ת 4626/12/18 – סעיד איוב נגד מדינת ישראל
בית משפט השלום לתעבורה בחיפה |
|
|
|
מ"ת 4626-12-18 מדינת ישראל נ' איוב(עציר)
תיק חיצוני: 549205/2018 |
1
|
מספר בקשה:3 |
||
בפני |
|
||
מבקשים |
סעיד איוב (עציר)
|
||
נגד
|
|||
משיבים |
מדינת ישראל
|
||
|
|||
החלטה
|
|||
בתיק זה הוארך מעצרו של המשיב (המבקש כאן) עד החלטה אחרת בהסכמתו, והוא נקבע לדיון בפניי ליום 31.12. כעת מבקש המשיב באמצעות סנגורו, דחיית הדיון לצורך קבלת תסקיר מעצר, לרבות התייחסות לאפשרות של העברה למעצר בפיקוח אלקטרוני.
בקשת הסנגור והחלטה זו יומצאו לשירות המבחן, אשר יערוך תסקיר מעצר בעניינו של המשיב. הסנגור יעמוד בקשר עם שירות המבחן, יוודא קבלת החומר הדרוש ויסייע בידי המשיב להביא כל הצעה לחלופה לבדיקת השירות.
במקביל, יעמוד הסנגור בקשר עם היחידה לפיקוח אלקטרוני, ימסור פרטי מקום הפיקוח המוצע ויסייע בתיאום בדיקת ההיתכנות למעצר בפיקוח אלקטרוני.
הדיון שנקבע בפניי ליום 31.12 מבוטל.
2
המזכירות תבטל זימון המשיב באמצעות שב"ס לדיון זה, תעביר את ההחלטה לשירות המבחן וליחידה לפיקוח אלקטרוני, ותביא את התיק בפני כב' השופטת דוידי, למתן הוראותיה באשר להמשך הטיפול בו וקביעת מועד דיון בהתאם ליומנה.
ניתנה היום, י"ט טבת תשע"ט, 27 דצמבר 2018.
