מ"ת 45226/04/16 – מדינת ישראל נגד ד' פ' (עציר)- בעצמו
בית משפט השלום בבאר שבע |
||
מ"ת 45226-04-16 מדינת ישראל נ' פ'(עציר)
|
|
05 מאי 2016 |
1
|
לפני כבוד השופטת שוש שטרית |
|
|
המבקשת |
מדינת ישראל ע"י ב"כ עו"ד חן יבין והמתמחה יואל עשור
|
||
נגד
|
|||
המשיב |
ד' פ' (עציר)- בעצמו ע"י ב"כ עו"ד ליאור כהן
|
||
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
בקשה למעצר המשיב עד תום ההליכים במשפטו, על רקע כתב אישום המייחס לו עבירות של תקיפה סתם, הדחה באיומים בכוח, איומים וכליאת שווא.
עפ"י העובדות, המתלוננת היא אמו של המשיב. ביום 21.4.2016, בעת שהמתלוננת, המשיב ובנו של המשיב שהו בביתם, זרק המשיב על המתלוננת סכין ואת הסלט שהכינה פיזר במטבח ודחף אותה. המתלוננת אמרה לו כי יתקשר למשטרה, אז איים עליה כי אם תתקשר למשטרה הוא יהרוג אותה. בהמשך סטר על פניה, הכה בגופה באמצעות ידיו, המתלוננת נפלה לרצפה, אז אחז בה מצווארון חולצתה, הרים אותה מהרצפה, חנק אותה ושב ואיים עליה כי יהרוג אותה ושללא תתקשר למשטרה. לאורך האירוע לא אפשר המשיב למתלוננת להתקשר למשטרה, לקח ממנה את הפלאפון, נעל את דלת הבית וחזר ואיים עליה.
עוד עפ"י המתואר, בעת גביית עדותו, חזר ואיים המשיב על פגיעה במתלוננת, אמר לחוקר כי כשהוא ישתחרר הוא ירצח אותה ויתלה אותה.
2
ב"כ המשיב הסכים לקיומן של ראיות לכאורה ועילת מעצר. עילת המעצר בעניינו של המשיב הינה בעצמה גבוהה בהינתן עברו המכביד, הכולל 37 הרשעות קודמות, ותלוי ועומד נגדו כתב אישום בעבירות דומות נגד אותה מתלוננת.
בהינתן קיומן של ראיות לכאורה, עילת מעצר ובהעדר חלופת מעצר, אני מורה על מעצרו של המשיב עד תום ההליכים במשפטו.
שב"ס מתבקש לבדוק טענותיו של המשיב כי נפל מהמיטה וככל הנראה שבר את אחת אצבעות רגליו. כמו כן, לטענות ב"כ המשיב באשר למינון תחליף סם אותו מקבל המשיב ותוך שימת לב לעולה מחוות דעת הפסיכיאטרית לעניין זה.
כמו כן, שב"ס מתבקש להנפיק למשיב ביגוד, לטענתו הוא עדיין לובש את אותם בגדים בהם נעצר.
ניתנה והודעה היום כ"ז ניסן תשע"ו, 05/05/2016 במעמד הנוכחים.
|
שוש שטרית , שופטת בכירה |
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
משפטו של המשיב החל. משבוצעה הקראה מורה על ביטול דיון ההקראה בתיק העיקרי שנקבע ליום 9.5.2016, ועל ביטול זימון המשיב באמצעות שב"ס לאותו מועד.
ניתנה והודעה היום כ"ז ניסן תשע"ו, 05/05/2016 במעמד הנוכחים.
|
שוש שטרית , שופטת בכירה |
