מ"ת 43272/09/15 – אברהם צמח נגד מדינת ישראל
בתי המשפט |
||
בבית משפט השלום בירושלים |
מ"ת 43272-09-15 |
|
בפני: כב' השופט אלכסנדר רון |
תאריך: כ"ה כסלו תשע"ו, 07 דצמבר 2015 |
|
|
|
|
1
|
43265-09-15 |
בעניין: |
אברהם צמח
|
המבקש |
|
נ ג ד
|
|||
|
מדינת ישראל
|
המשיבה |
|
ב"כ המבקש - עו"ד קאופמן
בהעדר המבקש, בהסכמת סנגורו
ב"כ המשיבה - מתמחה מר ניב ארזי
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
1. החלטה בבקשה לאשר את יציאת המבקש לחתונת אחיו; ברקע, החלטתו של בית משפט זה שניתנה לפני כחודשיים וחצי בדבר מעצרו של המבקש עד תום ההליכים.
2
2. על יסוד משקלם המצטבר של הטעמים הבאים, וגם אם בגבול שורת הדין ובכפוף לתנאים שיפורטו, נכון אני לאשר את המבוקש. ואלה טעמיי. ראשית, לא נתבקשתי אלא לפרק זמן קצוב ומוגבל, בו, מכל מקום, היכולת לגרום לסיכון נוסף לציבור אינה ניכרת; שנית, הטעם לבקשה מצדיק מידה של התחשבות: נישואי האח; שלישית, מצוי המבקש במעצר כבר כחודשיים וחצי, ונותנת הדעת שהיה בכך, ולו גם במעט, כדי להעמידו על מקומו, ולפחות ככל שעל הפרק שחרור קצר וקצוב כאמור; ולבסוף בפניי ערב שיש לו עניין בהבטחת התנאים בהיותו אבי המבקש, שבנו האחר, בערב המבוקש, עתיד להינשא. אין לערב עבר פלילי.
3. תנאי השחרור:
א. הפקדה בקופת בית המשפט של 1,000 ₪ במזומן. סכום זה יופקד מבעוד מועד, ולאחר שתוגש בקשה משלימה ותינתן החלטה יוחזר הסכום לידי הערב, בכפוף, כמובן, לעמידה בתנאים.
ב. איסור כללי על גישה למחשב, בין נייד ובין נייח, ולמכשיר טלפון סלולרי. הערב - יוודא.
ג. נסיעה מבית המעצר ולבסוף חזרה לבית המעצר במכוניתו של מר רונן צמח בנוכחות צמודה של האב הערב.
ד. בזמן החתונה איסור על יציאה ממתחם אולם האירועים.
ה. ישתחרר מבית המעצר ביום 10.12.2015 בשעה 13:30 וישוב עד שעה 23:45, הכל בצמוד לאביו.
3
ו. אסמכתא לשחרור - החלטה זו כשאליה מצורפת אסמכתא בדבר הפקדת הסכום בקופת בית המשפט. למען הסר ספיקות בית המעצר: החלטה זו בצירוף השובר, די בה.
ניתנה והודעה היום כ"ה כסלו תשע"ו, 07/12/2015 במעמד הנוכחים.
|
אלכסנדר רון , שופט |
הוקלד על ידי ענת יניר
