מ"ת 40113/08/15 – מדינת ישראל נגד א ש
בית משפט השלום בעכו |
||
מ"ת 40113-08-15 מדינת ישראל נ' ש(עציר)
|
|
24 אוגוסט 2015 |
1
|
ת"פ 40095-08-15 |
|
לפני כבוד השופטת ג'ני טנוס |
|
|
המבקשת |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
המשיב |
א ש (עציר)
|
||
נוכחים:
ב"כ המבקשת - מתמחה פסקוביץ
המשיב - הובא
הסניגור - עו"ד אליאן ענאן ועו"ד נקד עלאא
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
כנגד המשיב הוגש כתב אישום המייחס לו תקיפה שגורמת חבלה של ממש כלפי בת זוגו, איומים והפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו.
אשר לעבירה הנוספת שבסעיף ב4 לכתב האישום, ב"כ המבקשת הודיע כי מדובר כנראה בטעות.
לאחר ששמעתי טענות הצדדים, ובעיקר לאחר שעיינתי בתיק החקירה, אני קובעת כי קיימות ראיות לכאורה שיש בהן פוטנציאל סביר להרשעת המשיב בעבירות המיוחסות לו.
די לצורך העניין אם אפנה להודעות המתלוננת ולהודעות של עדים נוספים, וכן לחבלות שתועדו על גופה. לעניין זה אבהיר, כי ערה אני אומנם לטענת הסניגור כי המתלוננת נפגעה בתאונת דרכים ימים ספורים לפני אירוע התקיפה האחרון, ברם מעיון מדוקדק בתיעוד הרפואי שמתייחס לתאונה עולה, כי אין בו רישום כלשהו לגבי החבלות וסימני ההמטומה שנצפו על גופה מאוחר יותר.
2
משנמצאו ראיות לכאורה כאמור, הרי שמתקיימת בנסיבות אלה עילת מעצר בשל מסוכנות.
בבואי לשקול שחרור המשיב לחלופת מעצר, לקחתי בחשבון כי למשיב אין הרשעות קודמות, כי בית הוריו מרוחק מרחק ניכר מביתם המשותף של בני הזוג ומרחק ניכר אף יותר ממקום הימצאותה של המתלוננת כיום, בבית הוריה, ולבסוף את עמדת המתלוננת כפי שהובעה בהודעה האחרונה.
אשר על כן ולאחר שמיעת המפקחים, אני מורה על שחרור המשיב בתנאים שלהלן:
1. המשיב ישהה במעצר בית מלא בבית אביו הביולוגי, מר פ ש בשפרעם, ובפיקוחו או בפיקוחו של מר ב ש.
2. ניתן בזאת חלון התאווררות שבמסגרתו המשיב רשאי לצאת ממעצר הבית בין השעות 10.00-12.00 ובלבד שיהיה מלווה ע"י אחד המפקחים. בזמן היציאה כאמור, אני אוסרת על המשיב להתקרב לבית בני הזוג או לבית הוריה של המתלוננת ברדיוס אשר יפחת מ-100 מ'.
3. המשיב יחתום על ערבות עצמית ע"ס של 12,000 ₪ להבטחת התנאים הנ"ל. כמו כן, יחתמו כל אחד מהפקחים על ערבות בסכום דומה להבטחת תנאי השחרור ולהבטחת מילוי תפקידם כמפקחים.
ביהמ"ש מודיע כי המשטרה רשאית לבקר בבית על מנת לעמוד על קיום ההחלטה.
ניתנה והודעה היום ט' אלול תשע"ה, 24/08/2015 במעמד הנוכחים.
|
ג'ני טנוס , שופטת |
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
אני מעכבת ביצוע ההחלטה לצורך הגשת ערר אשר יוגש עד מחר, 25.8.15 שעה 12.00 או תום הדיון בערר.
3
הערבויות תחתמנה בכל מקרה עוד היום.
ניתנה והודעה היום ט' אלול תשע"ה, 24/08/2015 במעמד הנוכחים.
|
ג'ני טנוס , שופטת |
