מ"ת 10786/05/17 – מדינת ישראל נגד נדיר שלם (עציר) – בעצמו
בית משפט השלום בבאר שבע |
||
מ"ת 10786-05-17 מדינת ישראל נ' שלם(עציר)
|
|
07 מאי 2017 |
1
|
לפני כבוד השופטת שוש שטרית |
|
|
המבקשת |
מדינת ישראל ע"י ב"כ המתמחה רפי שמואל
|
||
נגד
|
|||
המשיב |
נדיר שלם (עציר) - בעצמו ע"י ב"כ עו"ד ליאור חיימוביץ
|
||
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
שמעתי את ב"כ הצדדים ועיינתי בחומר החקירה וכבר אומר שאין במקרה שלפניי כל הצדקה לשמוע את הדיון לגופם של דברים, קרי אין מקום להעדיף את עניינו של המשיב על פני עניינם של אחרים שבאו בפני כב' השופט פורר אשר קבע להם דיון בפניי לעוד מס' ימים ועל פי הנוהל המקובל ובהתאמה ליומנו של מותב זה.
כדברי ב"כ המשיב, המשיב מודה בעבירה של סחר בסמים ועל פי המבקשת מדובר במי שביצע אמנם עסקה אחת של סחר בסמים, אולם פניו היו.. .
הערת בית המשפט:
בת משפחתו של המשיב מתפרצת בזמן הכתבת ההחלטה. המדובר במי שבאה להציע עצמה כחלופת מעצר, היא צועקת וצורחת באולם בית המשפט, פונה לבית המשפט: "תתביישי לך על מה? תתביישי לך מה זה השטויות האלה? כמה בן אדם צריך להיות עצור, איזה שטויות היא החליטה הגברת וואלה יופי. אין דבר כזה אני לא קמה מפה".
2
הערבה המוצעת עזבה את האולם לאחר שהתבקשה לעזוב ע"י האבטחה וניתן להמשיך במתן ההחלטה
המשך החלטה:
בהמשך לדברים האמורים, נראה כי עסקה שנייה צפויה הייתה להתבצע בין המשיב לשוטר, עסקה זו לא יצאה לפועל נוכח שהמשיב חש בתכונה משטרתית סביבו.
עיון מרפרף בחומר החקירה, בו טרם עיין ב"כ המשיב יש לציין, מעלה כי הסמים היו זמינים ונגישים למשיב וזה הצליח להתארגן מיד לאחר בקשת השוטר להשיג עבורו סם. כמו כן, הסתייע המשיב ברכב לצורך ביצוע עסקת הסמים המיוחסת לו וגם בפעם השנייה אשר לא יצאה לפועל.
בנסיבות בהן מדובר בעבירה של סחר בסם ובהסתייעות ברכב לביצועה ומשנראה שאין חולק בדבר קיומן של ראיות לכאורה, איני מוצאת להעדיף את עניינו של משיב זה על פני האחרים, רק משום שבא כוחו מצא לנכון לדרוש קיומו של הדיון היום ועוד קודם שעיין בחומר החקירה.
בהתאם ליומנו העמוס מאוד של בית המשפט, קובעת לדיון נוסף ליום 14.5.2017 בשעה 09:00.
המשיב יישאר במעצר עד החלטה אחרת ויובא לדיון באמצעות שב"ס.
שב"ס יאפשר למשיב לבצע 5 שיחות טלפון וכן יאפשר הכנסת ציוד ראשוני בהתאם לנהלים.
ניתנה והודעה היום י"א אייר תשע"ז, 07/05/2017 במעמד הנוכחים.
|
שוש שטרית , שופטת בכירה |
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
הגם שיום 15.5.2017 עמוס מאוד מבחינת דיונים, קובעת דיון ליום 15.5.2017 בשעה 14:00.
המשיב יישאר במעצר עד החלטה אחרת ויובא לדיון באמצעות שב"ס.
3
שב"ס יאפשר למשיב לבצע 5 שיחות טלפון וכן יאפשר הכנסת ציוד ראשוני בהתאם לנהלים.
ניתנה והודעה היום י"א אייר תשע"ז, 07/05/2017 במעמד הנוכחים.
|
שוש שטרית , שופטת בכירה |
