מ"י 54526/03/16 – מדינת ישראל נגד אלכסיי איליאגוייב (עציר),
בית משפט השלום בבאר שבע |
||
מ"י 54526-03-16 מדינת ישראל נ' איליאגוייב(עציר)
|
|
25 מרץ 2016 |
1
|
בפני: כב' סגן הנשיאה, השופט אלון גביזון
|
|
|
המבקשת |
מדינת ישראל ע"י מר יניב חן
|
||
נגד
|
|||
המשיב |
אלכסיי איליאגוייב (עציר),
|
||
|
|||
2
3
החלטה
1. בפני בקשה להארכת מעצרו של החשוד למשך 4 ימים מהיום.
2. על פי האמור בבקשה נחשד המשיב בעבירה של גניבה, כי בתאריך 24.03.16 גנב טלפון נייד מתיקה של המתלוננת ונתפס במקום.
3. לשיטת המדינה יש להאריך את מעצרו של המשיב בעילה של סיכון ביטחונו של אדם.
4. לאחר ששמעתי את הצדדים שבפניי ועיינתי בתיק החקירה סבורני כי יש בתיק החקירה כדי לבסס חשד סביר כי המשיב ביצע את העבירות המיוחסות לו בבקשה.
5. יחד עם זאת לא מצאתי לנכון להורות על המשך מעצרו של המשיב שכן העבירה המיוחסת למשיב אינה מהרף הגבוה של עבירות הגניבה וסבורני כי בנסיבות העניין ניתן לאיין את המסוכנות לה טוענת המדינה במעצר בית של המשיב.
4
6. אדגיש כי עיון בתיק החקירה מלמד כי פעולות החקירה למעשה הסתיימו, ובוודאי שפעולות החקירה אשר מחייבות המשך מעצרו של המשיב הסתיימו עת הודה המשיב בעבירה המיוחסת לו ועת המתלוננת מסרה את עדותה.
7. אשר על כן, הנני מורה כי המשיב ישוחרר בתנאים כדלקמן:
א. מעצר בית מלא בבית אחותו, גב' זאנה בדנוב ת.ז ..... ובפיקוחה של גב' זאנה ועד עד ליום שני, 28.03.16 בשעה 14:00.
ב. המשיב יחתום על ערבות עצמית בסך 10,000 ₪.
ג. אחותו של המשיב, גב' זאנה בדנוב, תחתום על ערבות צד ג' בסך 10,000 ₪.
ניתנה והודעה היום ט"ו אדר ב' תשע"ו, 25/03/2016 במעמד הנוכחים.
|
אלון גביזון, שופט סגן נשיאה לענייני משפחה במחוז דרום. |
הוקלדעלידישרוןאבוטבול
