מ"י 48198/09/14 – מדינת ישראל נגד מ י
בית משפט השלום בקריות |
||
מ"י 48198-09-14 מדינת ישראל נ' י
|
|
20 ספטמבר 2014 |
1
|
|
|
בפני כב' השופט נאסר ג'השאן |
|
|
המבקשים |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
החשודים |
מ י
|
||
נוכחים:
ב"כ המבקשת - רס"מ פרדי סטריזקוב
החשוד - הובא
ב"כ החשוד - עו"ד קגן
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
1. החשוד נעצר ביום 19.09.14 ובפניי בקשה להארכת מעצרו ב- 5 ימים נוספים.
2. על פי החשד ביום 15.09.14, היינו לפני כ- 5 ימים, במרכזית המפרץ תקף החשוד את בת זוגו. על מנת להשלים את התמונה ולמרות שהדבר אינו מופיע בבקשה, מצאתי לנכון לציין כי אף על פי עדותה של המתלוננת עקב ויכוח שפרץ בין השניים, סטר החשוד על פניה של המתלוננת פעמיים.
3. עיינתי בחומר החקירה ומצאתי קיומו של חשד סביר הקושר את החשוד למיוחס לו.
4. בנוסף, מצאתי קיומה של עילת מעצר, שכן קיימת מסוכנות מה הנשקפת מן החשוד.
5. יחד עם זאת לאחר עיון בפעולות החקירה, אותן סימנתי במ/1 ולאור העובדה כי מדובר באירוע אלימות, שאינו חמור לכאורה (מבלי להקל ראש בחשדות כנגד החשוד), סבורני כי בנסיבותיו של תיק זה ונוכח העדר הרשעות קודמות בעבירות אלימות כנגד החשוד, ניתן לשחרר את החשוד למעצר בית מלא עד לסיום החקירה.
2
6. באיזון הראוי מצאתי להורות על שחרורו של החשוד למעצר בית מלא בבית אימו - רח' שביל הסביון 1 עכו וזאת עד ליום 24.09.14 שעה 11:00.
7. החשוד ישוחרר בתנאים שלהלן:
א. נאסר בזאת על החשוד ליצור כל קשר, במישרין ובין בעקיפין, עם המתלוננת, או להכנס לעיר נשר וזאת למשך 14 יום מהיום.
ב. החשוד יתייצב לחקירה במשטרה כל אימת שידרש.
ג. החשוד ישוחרר לאחר מילוי התנאים שלהלן:
החשוד יחתום על התחייבות עצמית בסך של 5,000 ₪ וכן ימציא ערבות צד ג' שיכולה להיות של אימו, גב' ר י ת.ז. ***. לא ימלא החשוד אחר התנאים דלעיל, יובא בפני שופט תורן תוך 24 שעות.
פרוטוקול זה מהווה צו שחרור.
ניתנה והודעה היום כ"ה אלול תשע"ד, 20/09/2014 במעמד הנוכחים.
|
נאסר ג'השאן , שופט |
