מ"י 170/04/17 – משטרת מרחב חוף/מטה מרחב חוף – חיפה נגד סאבר למחטווי
בית משפט השלום בחיפה |
||
מ"י 170-04-17 משטרת מרחב חוף/מטה מרחב חוף - חיפה נ' למחטווי
|
|
03 אפריל 2017 |
1
|
|
|
מספר פל"א 142120/2017 |
|
|
|
לפני כבוד השופט זיו אריאלי |
|
|
המבקשים |
משטרת מרחב חוף/מטה מרחב חוף - חיפה
|
||
נגד
|
|||
החשודים |
סאבר למחטווי
|
||
#2#>
נוכחים:
ב"כ המבקשת - רס"ב אדי קנטרוביץ
ב"כ החשוד - עו"ד ויסאם עראף (ס.צ.)
החשוד בעצמו על ידי הליווי
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
בפניי בקשה להארכת מעצרו של החשוד למשך 4 ימים לצורכי חקירה.
החשוד נעצר ביום 31.3.17 בשעה 23:00, בחשד לביצוע עבירות הבאות: סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה, וכן נהיגה ללא רישיון.
מחומר החקירה שהוצג לעיוני עולה, לכאורה, מעורבותו של החשוד במעשים המיוחסים לו בבקשה וקיים חשד סביר שהחשוד עבר העבירות המפורטות בבקשה.
2
החשד הסביר הינו בעוצמה לא מבוטלת.
החקירה מצויה בשלביה האחרונים. היא מלווה על ידי פרקליטות מחוז חיפה אשר העבירה ליחידה החוקרת רשימת השלמות הכוללת כ 10 פעולות חקירה מתוכננות. חלקן הקטן של פעולות אלו מהותיות ובנות שיבוש. סבורני כי בנסיבות העניין יש לאפשר ליחידה החוקרת להשלים ולמצות את החקירה כאשר החשוד מצוי במשמורתה. החשש לשיבוש הליכי חקירה עדיין קיים, כך גם החשש לסיכון בטחונו של אדם או הציבור.
לעת הזו, ועל בסיס מכלול הנתונים שבאו בפניי, סבורני כי לא ניתן להשיג את מטרות המעצר אשר פגיעתן בחירותו של החשוד פחותה מזו של מעצר. יחד עם זאת, לא אעתר לבקשה במלואה סבורני כי טוב תעשה היחידה החוקרת אם יעשה כל מאמץ על מנת להשלים את החקירה בפרק זמן קצר בהרבה.
סוף דבר אני נעתר לבקשה באופן חלקי ומורה על הארכת מעצרו של החשוד עד מחר 4.4.17 בשעה 11:00.
פרוטוקול זה מהווה אסמכתא למעצר.
ניתנה והודעה היום ז' ניסן תשע"ז, 03/04/2017 במעמד הנוכחים.
|
זיו אריאלי , שופט |
הוקלדעלידיגליתכהן
