מ"י 56761/06/15 – משטרת מרחב חוף/מטה מרחב חוף – חיפה נגד נשאת פריחאת
בית משפט השלום בחיפה |
||
מ"י 56761-06-15 משטרת מרחב חוף/מטה מרחב חוף - חיפה נ' פריחאת
|
|
29 יוני 2015 |
1
|
לפני כבוד השופטת שולמית ברסלב |
|
|
המבקשים |
משטרת מרחב חוף/מטה מרחב חוף - חיפה
|
||
נגד
|
|||
החשודים |
נשאת פריחאת
|
||
נוכחים:
ב"כ המבקשת - רס"מ אדי קנטרוביץ
ב"כ החשוד - עו"ד יוסף חורי
החשוד - בעצמו באמצעות הליווי
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
לאחר שעיינתי בחומר החקירה - מצאתי כי קיים חשד סביר שהחשוד ביצע את העבירות המיוחסות לו. כ"כ קיימת עילת מעצר.
יחד עם זאת, בנסיבות המיוחדות של תיק זה כעולה מחומר החקירה ובשים לב לכך שהמדובר בהארכת מעצר שלישית - אני מוצאת כי ניתן להשיג את תכלית המעצר בתנאים שפגיעתם בחירותו של החשוד פחותה. לפיכך אני מורה על שחרורו של החשוד ממעצרו וזאת בכפוף למילוי כל התנאים שלהלן:
1. החשוד ישהה במעצר בית מלא, בבית אביו ברחוב רזיאל דוד 69, חיפה בפיקוחו המלא של אביו, מר פריחאת מאהר (להלן "המפקח") וזאת עד ליום 1/7/15 שעה 24:00.
על אף האמור, יהא החשוד רשאי לצאת מן הבית לצורכי הגעה לדיון בבית משפט ו/או למשטרה לחקירה ככל שיוזמן על ידה.
2
כל יציאה מהבית מותנית בכך שהמפקח הנ"ל יתלווה אליו מעת היציאה ועד למועד החזרה, יודיע על היציאה, מבעוד מועד, למשטרה, ובין השאר, ידווח למשטרה על שעת היציאה, יעד היציאה, סיבת היציאה ומועד חזרה משוער ויודיע בפועל בעת החזרה.
2. נאסר בזה על החשוד ליצור קשר בין במישרין ובין בעקיפין עם מי מהמעורבים בפרשה.
3. נאסר בזה על החשוד להתקרב למרחק שיפחת מ-100 מטרים מהדירה ברחוב ביאליק 7, חיפה.
4. החשוד יתייצב לחקירה בכל עת שיידרש.
5. החשוד יפקיד סך של 5,000 ₪ במזומן בקופת בית המשפט. סכום זה ישמש להבטחת התייצבותו של החשוד לחקירה בפרשה מושא התיק שלפניי, לישיבות בית המשפט נשוא התיק שלפניי וכערובה למילוי תנאי השחרור.
6. המפקח (מר פריחאת מאהר) יחתום על ערבות צד ג' על סך 5,000 ₪, להבטחת התייצבותו של החשוד לחקירה בפרשה מושא התיק שלפניי, לישיבות בית המשפט מושא התיק שלפניי וכערובה למילוי תנאי השחרור.
7. שוטרי משטרת ישראל יוכלו להיכנס למקום בו מתקיים מעצר הבית לצורך בדיקת קיומם של התנאים המגבילים.
מיד עם המצאת הערובה הנדרשת ומילוי תנאי הערובה, ישוחרר החשוד ממעצרו. היה ולא תומצאנה הערבויות שהוטלו, יישאר החשוד במעצר ויובא בפני שופט תורן מחר (30/6/15) עד השעה 10:00.
פרוטוקול זה מהווה אסמכתא לשחרור.
ניתנה והודעה היום י"ב תמוז תשע"ה, 29/06/2015 במעמד הנוכחים.
|
3
שולמית ברסלב , שופטת |
