מ"י (באר שבע) 30963-01-17 – מדינת ישראל נ' אסמאעיל אבו רקייק (עציר) – בעצמו
|
מ"י (באר-שבע) 30963-01-17 - מדינת ישראל נ' אסמאעיל אבו רקייק - בעצמושלום באר-שבע מ"י (באר-שבע) 30963-01-17 מדינת ישראל ע"י החוקר מוטי קקון ועופרה אלון נ ג ד אסמאעיל אבו רקייק (עציר) - בעצמו ע"י ב"כ עו"ד רן אבינועם בית משפט השלום בבאר-שבע [17.01.2017] לפני כבוד השופט דניאל בן טולילה החלטה
בפניי בקשה שלישית לעצור את המשיב לתקופה בת 7 ימים מכח הוראת סעיף 13 לחוק סדר הדין הפלילי (סמכויות אכיפה - מעצרים) התשנ"ו-1996 (להלן: "החוק").
לאחר שעברתי על חומר החקירה מצאתי קיומו של חשד סביר. גם אוסיף ואציין כי מאז הארכת מעצר אחרונה החשד הסביר התחזק תוך שאציין באופן כללי כי ישנו הסבר מסוים מדוע התעכבה היחידה החוקרת בגביית ההודעה האמורה.
מהינתן חשד סביר קמה עילת מסוכנות לביטחונה של המתלוננת המתחזקת נוכח האופן הלכאורי שבו תקף אותה וזאת בהצטרף לעברו הפלילי.
עיינתי בדוח הסודי ובדומה לתיקים אחרים אציין כי הפורמט החדש שמוצג לביהמ"ש מבולבל, מקשה על התמצאות וגם אם נועד לאפשר לגורם הרלבנטי לעבוד ולעבור על פי סדר מסוים טרם הגשת הבקשה, בסופם של דברים התוצאה הסופית אינה משביעת רצון וב"כ המבקשת תפעל להעביר החלטה זו לגורמים הרלבנטים.
לגופם של דברים - הפעולות המתבקשות ניתנות לביצוע ולסיום תוך פרק זמן קצר משמעותי מזה המתבקש.
בנסיבות האמורות מורה על המשך מעצרו של המשיב עד ליום 19.1.17 שעה 13:00.
ככל שפעולה מס' 1 בדוח הסודי לא תוביל להתפתחות נוספת, מצופה כי החקירה תגיעה לסיומה.
|
|
|
שב"ס יאפשר למשיב לקבל הכנסת ציוד נוסף על פי הנהלים.
זכות ערר כחוק.
ניתנה והודעה היום י"ט טבת תשע"ז, 17/01/2017 במעמד הנוכחים.
|




