ה"ת 26397/03/15 – יעקב ישראל נגד משטרת ישראל תחנה אזורית דן
בית משפט השלום בתל אביב - יפו |
||
ה"ת 26397-03-15 ישראל נ' משטרת ישראל תחנה אזורית דן
|
|
07 מאי 2015 |
1
בפני כב' השופטת יעל פרדלסקי |
|
|
המבקש |
יעקב ישראל |
נגד
|
|
המשיבה |
משטרת ישראל תחנה אזורית דן |
נוכחים:
ב"כ המבקש - עו"ד - אבישג הללי
ב"כ המשיבה - אין התייצבות
המבקש - פטור מהתייצבות
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
1. ביום 11.3.15 הגיש המבקש בקשה לבית המשפט להחזרת התפוסים: טלפון שחור מסוג HTC, 1,250 דולר, 520 יורו ו- 15,530 ₪.
2. הבקשה הועברה לטיפולה של כב' השופטת הדסה נאור, אשר הורתה עוד ביום 16.3.15 להגיב לבקשה. לאחר שלא נתקבלה תגובה לבקשה, הגיש המבקש בקשה למתן החלטה וביום 29.3.15 הורתה כב' השופטת הדסה נאור לב"כ המבקש לבצע מסירה אישית למשיבה.
3. ביום 29.4.15 הגיש המבקש בקשה למתן החלטה. בשל צאתה של כב' השופטת הדסה נאור לשבתון, הבקשה הועברה לטיפולי. בהחלטה מיום 29.4.15, קבעתי דיון בבקשה ליום 6.5.15 שעה 12:00 תוך שהוריתי למשיבה להגיש תגובה לבקשה, לא יאוחר מיום 3.5.15.
2
4. ביום 4.5.15, הוגשה תגובת רפ"ק אברהם אוחיון לבקשה בה כתב כי מדובר בתיק שעניינו החזקת סם שלא לצריכה עצמית, חוות דעת סם התקבלה לאחרונה ובדיקה פורנזית טרם בוצעה מאחר וניתן היה לבצעה רק לאחר קבלת חוות דעת סם. עוד נכתב בתגובה לבקשה כי כשתסתיים הבדיקה הפורנזית יוחלט ביחס למצגים וביחס לתיק. ובמידה ויהיו ראיות בתיק תוגש בקשה לחילוט המוצגים ולפיכך מתבקש בית המשפט ליתן למשטרה זמן הדרוש למצות את החקירה.
5. ביום 6.5.15, לאחר שב"כ המבקש התייצבה לדיון באולמי בשעה 12:00, ולאחר שלבקשתי התקשרה מספר רב של פעמים למשיבה, התייצב בשעה 12:44 מטעם המשיבה רס"ב טופז אוהד, אשר הודיע לבית המשפט כי הוא מתנצל שאין ברשותו תיק החקירה. לאחר שב"כ המבקש ביקשה מבית המשפט ליתן החלטה לאלתר בבקשה ולחילופין צו להוצאות, דחיתי את הדיון במעמד רס"ב טופז להיום בשעה 13:00. השעה עתה 13:40 ואיש מטעם המשיבה לא התייצב. בנסיבות אלה, מצאתי כי יש מקום להחזיר את התפוסים למבקש, שכן אין ברשותי חקירה ממנו אוכל לקבוע כי התפוסים נתפסו כדין ויש ראיו
ניתנה והודעה היום י"ח אייר תשע"ה, 07/05/2015 במעמד הנוכחים.
|
יעל פרדלסקי , שופטת |
