ה"ט 51711/08/20 – רות טריפמן,אלי טריפמן נגד חיים כהן,דבורה כהן
בית משפט השלום בקריות |
|
|
|
ה"ט 51711-08-20 טריפמן ואח' נ' כהן ואח'
|
1
בפני |
כבוד השופטת תמי לוי יטח
|
|
מבקשים |
1. רות טריפמן 2. אלי טריפמן |
|
נגד
|
||
משיבים |
1. חיים כהן 2. דבורה כהן
|
|
החלטה
|
||
1.
לאחר שעיינתי בבקשה, על נספחיה, ניתן בזאת צו זמני למניעת הטרדה מאיימת לפי סעיף
א. אני אוסרת על המשיבים להטריד את המבקשים ובני משפחתם בכל דרך ובכל
מקום.
ב. אני אוסרת על המשיבים לאיים על המבקשים ובני משפחתם, בין ישירות ובין אם באמצעות אחרים, בכל צורה ודרך.
ג. אני אוסרת על המשיבים לפגוע במבקשים, לבלוש אחריהם, לארוב להם, להתחקות אחר תנועותיהם ו/או מעשיהם, או לפגוע בפרטיותם בכל דרך אחרת.
ד. אני אוסרת על המשיבים ליצור כל קשר עם המבקשים ו/או בני משפחתם בעל פה ו/או בכתב ובכל דרך ואמצעי אחר עד למתן החלטה אחרת.
2
ה. אני אוסרת על המשיבים להיכנס לדירתם של המבקשים.
2. הואיל ומדובר בסכסוך שכנים המתגוררים שניהם ברחוב בלפור בנהריה, יובהר כי אין בצו זה כדי למנוע מהמשיבים להגיע לדירתם ו/או לעשות שימוש סביר ברכוש המשותף בבניין המגורים, ככל שישנו.
3. העתק הבקשה על נספחיה, לרבות העתק החלטה זו, יומצאו עלי ידי פקיד ביהמ"ש לידי המשיבה, במסירה אישית, עד ליום 26.8.20, שעה 19:00.
4. אני קובעת דיון, במעמד הצדדים, בפני שופט תורן, ליום 30.8.20 , בשעה 10:30.
5. במידה והמשיבים מסכימים לצו, הם יהיו פטורים מלהתייצב לדיון, ובלבד שתוגש הודעה על כך לביהמ"ש לפני מועד הדיון.
ניתנה היום, ה' אלול תש"פ, 25 אוגוסט 2020, בהעדר הצדדים.
