ה"ט 38001/08/22 – דיליארה רזייב נגד צ'רלי צ'רלי
בית משפט השלום בקריות |
|
|
|
ה"ט 38001-08-22 רזייב נ' צ'רלי
|
1
בפני |
כבוד השופט מוטי כהן
|
|
מבקשים |
דיליארה רזייב |
|
נגד
|
||
משיבים |
צ'רלי צ'רלי |
|
החלטה
|
1. לאחר עיון בבקשה על נספחיה, נוכחתי כי המשיב נקט לכאורה, בהטרדה מאיימת כמשמעותה בסעיף 2 לחוק למניעת הטרדה מאיימת, התשס"ב-2001. לפיכך, ניתן בזה צו האוסר על המשיב; להטריד את המבקשת בכל דרך ובכל מקום, לרבות בביתה ובמקום עבודתה; לאיים על המבקשת בכל דרך, בין ישירות ובין באמצעות אנשים אחרים; לבלוש אחר המבקשת, לארוב לה, להתחקות אחר תנועותיה ומעשיה, או לפגוע בפרטיותה בכל דרך אחרת; ליצור עם המבקשת כל קשר, בעל פה, בכתב, או בכל אמצעי אחר.
2. האיסורים המפורטים בסעיף 1 יחול על המשיב, בין כלפי המבקשת ובין כלפי אדם אחר הקרוב אליה, בין במפורש ובין במשתמע, בין במישרין ובין בעקיפין.
3. הצו יעמוד בתוקפו עד להחלטה אחרת.
4. נקבע לדיון במעמד הצדדים, בפני השופט התורן (אזרחי) ליום 24.08.22 בשעה 9:00.
5. אם המשיב מסכים לצו, אין הוא חייב להתייצב לדיון, ובלבד שיגיש הודעה בכתב על כך לבית המשפט לפני מועד הדיון.
6. מאחר ולפי טענת המבקשת המשיב איים לפגוע בה פיזית ואף לפי הדברים שתוארו על ידה, בנסיבות אלו יש צורך בהמצאת הצו והבקשה על ידי משטרת ישראל, כדי למנוע מצב של אלימות, וכן כדי שמשטרת ישראל תבחן את הטענות.
2
7. לפיכך, העתק הבקשה על נספחיה, לרבות העתק החלטה זו, יומצאו למשיב על ידי משטרת ישראל, אשר תמציא למשיב את הבקשה בצירוף החלטה זו עד ליום 21.08.22.
8. המזכירות תמציא העתק הבקשה והחלטה זו למשטרת ישראל.
9. יומיים לפני הדיון תוודא מזכירות בית המשפט אם בוצעה מסירה ומה תוצאותיה ותסרוק את אישור המסירה לתיק בית המשפט. ככל שלא בוצעה מסירה תברר המזכירות מדוע לא בוצעה מסירה ותערוך תרשומת מתאימה בתיק.
ניתנה היום, כ' אב תשפ"ב, 17 אוגוסט 2022, בהעדר הצדדים.
