ה"ט 21591/06/22 – מנחם וייס,חיה וייס נגד עודד חול
1
בפני |
כבוד השופטת, סגנית הנשיא אביבית נחמיאס
|
|
מבקשים |
1. מנחם וייס 2. חיה וייס |
|
נגד
|
||
משיב |
עודד חול |
|
|
||
החלטה
|
1. לאחר שעיינתי בבקשה, נחה דעתי כי המשיב נקט הטרדה מאיימת כלפי המבקשים וילדיהם, כי ההטרדה נעשתה בנסיבות שבהן יש חשש לפגיעה ממשית לשלוות חיי המבקשים וכי צו מניעת הטרדה מאיימת דרוש לשם הגנה מיידית על שלומם של המבקשים וילדיהם.
2. על כן, ניתן בזה צו מניעת הטרדה מאיימת, האוסר על המשיב כדלקמן:
א. להטריד את המבקשים וילדיהם בכל דרך ובכל מקום.
ב. להיכנס לדירה בה מתגוררים המבקשים בבית ברחוב לוחמי הגיטאות 22 בצפת או להימצא בקרבתה בתחום של 200 מטר. בבניין המגורים איסור המרחק יהא של 10 מ'.
ג. להימצא במרחק של 200 מטר מכל מקום בו נוהגים המבקשים וילדיהם להימצא בקביעות. בבניין המגורים איסור המרחק יהא של 10 מ'.
ד. להימצא ברדיוס של 10 מ"ר מרכבם של המבקשים.
ה. לאיים על המבקשים וילדיהם.
2
ו. לפגוע בפרטיותם של המבקשים וילדיהם בכל דרך שהיא.
ז. ליצור עם המבקשים וילדיהם כל קשר בעל פה, בכתב, או בכל אמצעי אחר.
ח. לשאת או להחזיק נשק, לרבות נשק שניתן לו מטעם רשות ביטחון או רשות אחרת מרשויות המדינה.
3. הצו יעמוד בתוקפו עד לשמיעת הבקשה במעמד הצדדים הנקבעת ליום 16.02.22 בשעה 10:00 בפני כב' השופט התורן בבית משפט השלום בצפת.
4. המזכירות תמסור למבקשים העתק הבקשה, ההחלטה לצו למניעת הטרדה זה והזמנה לישיבה הנ"ל במעטפה. המבקשים ימסרו את מעטפת המסמכים למשטרת ישראל, תחנת צפת עוד היום, ומשטרת ישראל מתבקשת להמציא מעטפת המסמכים למשיב לאלתר. המבקשים יצטיידו לקראת הדיון במעמד הצדדים באישור מסירה חתום, המעיד על מסירת מעטפת המסמכים למשטרת ישראל.
משטרת ישראל תמציא למבקשים/למזכירות מס' ת.ז של המשיב לשם יישום הוראות הצו.
ניתנה היום, י"ג סיוון תשפ"ב, 12 יוני 2022, בהעדר הצדדים.
