ה"ט 15050/05/20 – חדד איתי נגד לידר ברכה טובה
בית משפט השלום באשקלון |
ה"ט 15050-05-20 חדד נ' ברכה טובה |
1
בפני: כב' השופטת ענת אלפסי, סגנית הנשיא
|
|
מבקשים |
חדד איתי |
|
|
משיבים |
לידר ברכה טובה |
|
צו זמני למניעת הטרדה מאיימת
(במעמד צד אחד)
לפני בקשה לצו הגנה של המבקש כנגד המשיבה עימה לטענתו ניהל עימה שיחות טלפון ספורות. מהבקשה נמצא כי המשיבה מתגוררת דרך קבע, בארה"ב, לאחרונה חזרה לארץ וכיום מתגוררת באופן זמני במלון שערי ירושלים. לטענת המבקש המשיבה מטרידה אותו ואת בני משפחתו .
1.
על פי סעיף
א. נאסר על המשיבה להטריד את המבקש, בכל דרך ובכל מקום, לאיים על המבקש, לבלוש אחר המבקש/ת, לארוב לו, להתחקות אחר תנועותיו או מעשיו, או לפגוע בפרטיותובכל דרך אחרת.
ב. ליצור עם המבקש/ת כל קשר בעל פה, בכתב או בכל אמצעי אחר.
ג. להימצא במרחק 500 מטר מדירת מגוריו, מרכבו/, ממקום עבודתו או ממקום לימודיו של המבקש או ממקום אחר שהמבקש נוהג להימצא בו בקביעות.
ד. להחזיק או לשאת נשק, לרבות נשק שניתן לו מטעם רשות בטחון או רשות אחרת מרשויות המדינה.
ה. ניתן בזה צו המורה על תפיסת נשקה של המשיבה, לאלתר - אם יש למשיבה נשק.
2. האיסור חל כלפי המבקשת וכלפי כל אדם קרוב לה.
2
3. איסור נשיאה או החזקת נשק ימשיך לעמוד בתוקפו גם לאחר פקיעת תוקפו של צו מניעת הטרדה מאיימת, כל עוד לא בוטל ע"י בית המשפט לפי בקשת המחוייב בצו ולגבי מי שנמנה עם הכוחות הסדירים או עם כוחות המילואים של צה"ל גם לפי בקשת מפקד יחידה בדרגת סא"ל ומעלה.
4. דיון בנוכחות שני הצדדים יתקיים ביום 13.5.20 בשעה 12:00 לפני שופט תורן מעצרי מ"י בבית משפט השלום באשקלון.
5. המשטרה מתבקשת לסייע במסירת ההחלטה למשיבה.
ניתנה היום, י"ג אייר תש"פ, 07 מאי 2020, בהעדר הצדדים.
