ה"ט 11610/11/21 – חיים אהרונוביץ נגד רוני פטאי
בית משפט השלום בקריות |
|
|
|
ה"ט 11610-11-21 אהרונוביץ נ' פטאי
|
1
בפני |
כבוד השופט יובל וסרקרוג
|
|
מבקש |
חיים אהרונוביץ |
|
נגד
|
||
משיב |
רוני פטאי |
|
|
|
|
החלטה
|
||
אני קובע לפני דיון בבקשה, בנוכחות שני הצדדים ליום 17.11.21 בשעה 09:30.
1. לאחר עיון בבקשה על נספחיה, נוכחתי כי המשיב נקט לכאורה, בהטרדה מאיימת כמשמעותה בסעיף 2 לחוק למניעת הטרדה מאיימת, התשס"ב-2001. לפיכך, ניתן בזה צו האוסר על המשיב; להטריד את המבקש בכל דרך ובכל מקום, לרבות בביתו ובמקום עבודתו; לאיים על המבקש בכל דרך, בין ישירות ובין באמצעות אנשים אחרים; לבלוש אחר המבקש, לארוב לה, להתחקות אחר תנועותיו ומעשיו, או לפגוע בפרטיותו בכל דרך אחרת; ליצור עם המבקש כל קשר, בעל פה, בכתב, או בכל אמצעי אחר.
2. האיסורים המפורטים בסעיף 1 יחול על המשיב, בין כלפי המבקש ובין כלפי אדם אחר הקרוב אליו, בין במפורש ובין במשתמע, בין במישרין ובין בעקיפין.
3. הצו יעמוד בתוקפו עד להחלטה אחרת.
4. אם המשיב מסכים לצו, מבלי להודות בנטען בבקשה, אין הוא חייב להתייצב לדיון, ובלבד שיגיש הודעה בכתב על כך לבית המשפט לפני מועד הדיון.
2
5. מאחר ולפי טענת המבקש המשיב איים לפגוע בו, בנסיבות אלו יש צורך בהמצאת הצו והבקשה על ידי משטרת ישראל, כדי למנוע מצב של אלימות, וכן כדי שמשטרת ישראל תבחן את הטענות.
6. לפיכך, העתק הבקשה על נספחיה, לרבות העתק החלטה זו, יומצאו למשיב על ידי משטרת ישראל, אשר תמציא למשיב את הבקשה בצירוף החלטה זו עד ליום 09.11.21 בשעה 12:00.
7. המזכירות תמציא העתק הבקשה והחלטה זו למשטרת ישראל.
8. יומיים לפני הדיון תוודא מזכירות בית המשפט אם בוצעה מסירה ומה תוצאותיה ותסרוק את אישור המסירה לתיק בית המשפט. ככל שלא בוצעה מסירה תברר המזכירות מדוע לא בוצעה מסירה ותערוך תרשומת מתאימה בתיק.
ניתנה היום, ג' כסלו תשפ"ב, 07 נובמבר 2021, בהעדר הצדדים.
