ה"ט 40478/05/21 – רבקה מוניקה שטרן נגד אלכסנדר יפרמוב
בית משפט השלום בבת ים |
|
|
|
ה"ט 40478-05-21 שטרן בילבי נ' פדורצוק ואח'
|
1
בפני |
כבוד השופטת רונית אופיר
|
||
המבקשת: |
רבקה מוניקה שטרן |
||
נגד
|
|||
המשיב: |
1. אלכסנדר יפרמוב
|
||
|
|||
החלטה
|
1. לאחר שעיינתי בהבהרות שניתנו על ידי המבקשת, אני מחליטה להוציא צו ארעי האוסר על המשיב, מר יפרמוב, או מי מטעמו להטריד את המבקשת בכל דרך ובכל מקום, ליצור עמה קשר כלשהו, לאיים עליה, לבלוש אחריה, להתחקות אחריה, או לפגוע בפרטיותה. צו ארעי זה יעמוד בתוקפו עד להחלטה אחרת.
2. דיון במעמד הצדדים ייערך ביום 8.6.2021 בשעה 11:30.
3. המשיב רשאי להודיע בכתב שהוא מסכים שהצו שניתן יעמוד בתוקפו למשך שישה חודשים, ובמצב כזה אין צורך להטריח את הצדדים לדיון והוא יבוטל. מובהר שבית המשפט אינו מביע עמדה לגופם של דברים.
4. המזכירות תשלח למשיב את העתק הבקשה, החלטה זו והזימון, ולמבקשת את העתק ההחלטה והזימון, זאת בדואר רשום וכן באמצעות פקיד מסירה.
5. המזכירות תגדיר התיק כחסוי לציבור, פתוח לצדדים וזאת עד להחלטה אחרת.
6. בהעדר הבהרות ביחס ליתר המשיבים, אתקשה לסייע למבקשת והבקשה כנגדם נמחקת בלא דיון, ומבלי לגרוע בזכותו של כל צד לנקוט הליכים המוכרים בדין לשם הגנה על זכויותיו.
2
ניתנה היום, י"ט סיוון תשפ"א, 30 מאי 2021, בהעדר הצדדים.
