גמ"ר 7789/04/15 – פרקליטות מחוז דרום שלוחת לכיש נגד יואל פלקוביץ
בית משפט השלום לתעבורה בבאר שבע |
|
|
|
גמ"ר 7789-04-15 פרקליטות מחוז דרום שלוחת לכיש נ' פלקוביץ
|
1
|
|
||
בפני |
כבוד השופט אלון אופיר
|
||
מבקשים |
פרקליטות מחוז דרום שלוחת לכיש
|
||
נגד
|
|||
משיבים |
יואל פלקוביץ
|
||
|
|||
החלטה |
בקשת המדינה מתקבלת באופן מלא מנימוקיה.
לחלוטין לא ברור לי מדוע עד לרגע זה לא הועברה חוות דעת ההגנה באופן מלא ובאיכות מלאה לידי התביעה.
לו מבקשת ההגנה להגיש גם לבית המשפט חוות דעת זהה לזו שהוגשה לתביעה (כזו הכוללת צילומים חשוכים ב"שחור לבן") וללא תיעוד של ביקורי מומחה ההגנה בזירה, או אז אין כל צורך בצו נוסף להגנה וחוות דעת זהה אשר הוגשה לתביעה תימסר גם לבית המשפט.
אולם, אשער כי תבקש ההגנה להגיש לבית המשפט חוות דעת מלאה הכוללת צילומי צבע ודיסקים הכוללים שחזורים או צילומים מהזירה כפי שערך מומחה ההגנה. במצב כזה, חובה על ההגנה להעביר מידית לידי התביעה עותק זהה של חוות הדעת באיכות זהה!!!
על ב"כ הנאשם לפעול מידית ליישום החלטה זו ,ככל שהשערת בית המשפט נכונה, שכן כל דחייה של הדיון הנובעת מאי העברה בזמן של חוות הדעת המלאה לידי התביעה עלולה לגרור פסיקת הוצאות נכבדות לצד שבשל התנהלותו יידחה הדיון.
2
עותק מהחלטה זו יועבר בדחיפות למשרדו של עו"ד אורון (בשל השביתה במזכירויות גם התביעה רשאית להעביר עותק מההחלטה לידי ההגנה)
ניתנה היום, כ"ב תמוז תשע"ו, 28 יולי 2016, בהעדר הצדדים.
