בש"פ 7165/14 – מדינת ישראל נגד זאהר טוויל
1
לפני: |
|
נ ג ד |
המשיב: |
זאהר טוויל |
בקשה להארכת מעצר לפי סעיף |
תאריך הישיבה: |
ז' בחשון התשע"ה (29.10.2014) |
|
בשם המבקשת: בשם המשיב: |
עו"ד אייל כהן עו"ד שמשון וייס |
על יסוד ההסכמה אליה הגיעו הצדדים, יקיים בית המשפט המחוזי דיון בגדרו תיבחן השאלה, האם חלופת המעצר שהוצעה בשעתו על ידי שירות המבחן עדיין עומדת בתוקפה, ואם לא - מהי החלופה המוצעת עתה. עוד יבחן בית המשפט את סוגיית סכום הערובה שעל המשיב להפקיד, בהתחשב בין היתר בכך שמאז שנקבע סכום זה (לפני כ- 7.5 חודשים) לא עלה בידי המשיב להפקידו והוא נותר במעצר רק משום כך. שרות המבחן יגיש בהקדם, ולא יאוחר מיום 12.11.2014, תסקיר מעצר משלים ובו התייחסות לעיל.
במידה ששירות המבחן לא יוכל לעמוד במועד, תוגש בקשה לבית המשפט המחוזי.
נוכח הנסיבות, מתבקש שירות המבחן לעשות כל שניתן כדי להגיש התסקיר המשלים בהקדם.
2
בית המשפט המחוזי יקבע את הדיון סמוך לאחר קבלת התסקיר המשלים. מובהר, כי לבית המשפט המחוזי מסור שיקול הדעת המלא בכל הנוגע לקביעת תנאי שחרורו של המשיב.
בשלב זה, ובכפוף לאמור לעיל, מוארך מעצרו של המשיב ב- 90 ימים מיום 2.11.2014 או עד למתן פסק דין בת"פ 182-02-14 בבית המשפט המחוזי בירושלים, לפי המוקדם.
ניתנה היום, ה' בחשון התשע"ה (29.10.2014).
|
|
ש ו פ ט |
_________________________
העותק כפוף לשינויי עריכה וניסוח. 14071650_L01.doc סח
