תת"ע (פתח תקווה) 9307-12-17 – מדינת ישראל נ' רון ניסני
|
תת"ע (פתח-תקוה) 9307-12-17 - מדינת ישראל נ' רון ניסנישלום פתח-תקוה תת"ע (פתח-תקוה) 9307-12-17 מדינת ישראל נ ג ד רון ניסני בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בפתח-תקוה [01.01.2018] לפני כבוד השופט אורן בועז ב"כ המאשימה - עו"ד יחיאל גינסברג הכרעת דין
הנאשם הודה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום. לפיכך, אני מוצא את הנאשם אשם בעבירה/ות שיוחסה/ו לו בכתב האישום ומרשיע אותו בהתאם.
אורן בועז , שופט
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין הנאשם הורשע על פי הודאתו בכך שביום 15/12/14 נהג ברכב ועבר משמאל לקו הפרדה רצוף המסומן על הכביש. הצדדים הציגו בפני הסדר טיעון בהתחשב במתחם ענישה נוהג. לאחר ששקלתי את כל השיקולים אני גוזר על הנאשם את העונש הבא: קנס: אני מטיל על הנאשם קנס כספי בסך 500 ₪ או 5 ימי מאסר תמורתם. הקנס ישולם עד יום 2/4/18. היה והקנס או שיעור משיעוריו לא ישולם במועד, תעמוד יתרת הקנס לתשלום מיידי ותועבר לגביה באמצעות המרכז לגביית קנסות. ב"כ הנאשם/ הנאשם הונחה לגשת למזכירות לקבלת שובר תשלום.
זכות ערעור לבית משפט מחוזי לוד תוך 45 ימים. |
|||
|
ניתנה והודעה היום י"ד טבת תשע"ח, 01/01/2018 במעמד הנוכחים.
הוקלד על ידי רחל אליעזר
|




