ת"ד (פתח תקווה) 6206-05-13 – מדינת ישראל נ' יורי פאוסטובסקי
|
ת"ד (פתח-תקוה) 6206-05-13 - מדינת ישראל נ' יורי פאוסטובסקישלום פתח-תקוה ת"ד (פתח-תקוה) 6206-05-13 מדינת ישראל נ ג ד יורי פאוסטובסקי בית משפט השלום בשבתו כבית משפט לתעבורה בפתח-תקוה [24.12.2015] לפני כבוד השופטת טל אוסטפלד נאוי ב"כ המאשימה - עו"ד ברנע ב"כ הנאשם - עו"ד וידר גזר דין
לאחר תיקון כתב האישום באופן משמעותי לקולא, נימוקי ב"כ המאשימה בדיון מיום 21.9.15 בענין הכשלים הראיתים בתיק, לאחר שעיניתי בגליון הרשעותיו של הנאשם כאשר מדובר בעבירה ראשונה מסוגה לחובתו, והתחשבתי כי הנאשם ריצה 60 ימי פסילה בתיק זה, מטעמי מדיניות משפטית ונוכח הלכת בית משפט העליון בעניין כיבוד הסדרי טיעון, אתן ידי להסדר.
דנה את הנאשם לתשלום קנס בסך 1500 ₪ או 100 ימי מאסר שיישא תמורתם. סכום הקנס יקוזז בהתאם להוראות כל דין מסכום הפקדון שבתיק. היתרה תוחזר לנאשם בכפוף להוראות כל דין.
הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 15 חודשים . הפסילה במצטבר לכל פסילה אחרת. על הנאשם להפקיד את רישיון נהיגתו במזכירות בית המשפט.
הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 6 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שלא יעבור אותה עבירה בה הורשע או עבירות תוספת ראשונה ושנייה.
הנני מורה על עונש של מאסר לתקופה של 6 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים. התנאי הוא שהנאשם לא יעבור עבירה של נהיגה בשכרות או תחת השפעת משקאות משכרים או נהיגה ללא רישיון נהיגה תקף מעל 12 חודשים או נהיגה בפסילה.
|
|
|
זכות ערעור תוך 45 יום.
ניתנה והודעה היום י"ב טבת תשע"ו, 24/12/2015 במעמד הנוכחים.
|




