הט (פתח תקווה) 42827-12-25 – טטיאנה פלדמן נ' נתנאל דאידה
|
בית משפט השלום בפתח תקווה |
|
|
|
|
|
ה"ט 42827-12-25 פלדמן נ' דאידה
תיק חיצוני: |
|
|
לפני |
|
|
|
מבקשת |
טטיאנה פלדמן |
|
|
נגד
|
||
|
משיב |
נתנאל דאידה |
|
|
|
|
|
|
|
||
|
החלטה
|
לפני בקשה לצו מניעת הטרדה מאיימת.
בבקשה בכתב המבקשת טענה כי המשיב זרק לעברה בקבוק בירה, פצע אותה בקרסול וניסה לקחת ממנה את הטלפון האישי שלה. עוד טענה כי במשך שנתיים בשעות הלילה היא סופגת קללות ואלימות מילולית מצד המשיב. לטענתה, ב- 8.11.2025 המשיב זרק עליה אבנים ובקבוק בירה והיא נפצעה כתוצאה מכך. עוד טענה כי המשיב הולך אחריה, אורב לה, מטריד אותה, ומנסה לגנוב ממנה חפצים. לטענתה, הגישה נגדו מספר תלונות במשטרה. בדיון מיום 15.12.2025 המבקשת טענה כי המשטרה סגרה את כל התיקים.
לבקשה צורף גיליון שחרור מרפאת רפואה דחופה מיום 8.11.2025, בו צוין כי המבקשת התקבלה בשל חבלה בקרסול רגל שמאל, כי המבקשת מסרה כי בשעות לפנות בוקר אדם ניסה לגנוב לה טלפון בזמן שישבה על ספסל ליד הבית, לאחר מכן זרק עליה אבן גדולה והיא נחבלה בקרסול רגל שמאל.
בדיון אשר התקיים במעמד המבקשת, המבקשת טענה כי כאשר היא יוצאת לטייל לפני השינה המשיב פוגש אותה, לטענתה הוא יוצא עם אופניים חשמליות, תוקף ומקלל אותה. לטענתה, כחודש לפני הגשת הבקשה המשיב ניסה להוציא מידיה את מכשיר הטלפון שלה. לטענתה, שבוע לפני הגשת הבקשה ניסה לגנוב ממנה את התיק שלה.
בדיון מיום 31.12.2025 המבקשת טענה כי ביום שבת 27.12.2025, המשיב שלח אדם אשר תקף אותה, איים עליה ודרש ממנה לבטל את צו ההגנה אשר ניתן בהליך כאן. המבקשת הציגה תצלומים במכשיר הטלפון הנייד שלה בהם נראות חבלות בגופה וקרע בבגדיה. בהמשך טענה כי לפני כשבוע המשיב נסע עם חבר שלו בקורקינט חשמלי, אמר לעברה מילה גסה וצחק. לטענתה, המשיב אינו עובד בבר.
המשיב טען כי הוא חייל, כי הוא משרת בצבא, וכי הוא לא שלח אף אחד אל המבקשת. לדבריו, המבקשת מגיעה לבר שבו הוא עובד בסופי שבוע. לטענתו, היא מצלמת אותו וגם אנשים אחרים. לטענתו, ביקש ממנה להפסיק לצלם ואז המבקשת שפכה עליו בירה. לטענתו, אף פעם לא נקט באלימות והוא אינו יודע היכן המבקשת גרה.
יש לציין כי גרסת המבקשת אינה נקייה מספקות. לטענתה היא מוטרדת על ידי המשיב תקופה ארוכה, כשנתיים, אך את בקשתה הגישה רק לאחרונה. לטענתה, הגישה בקשתה בשל הסלמה בהתנהגות המשיב, אך גם טענה זו אינה חפה מקשיים, שכן אירוע האלימות בו, לטענתה, המשיב גרם לה פציעה גופנית אירע ב- 8.11.2025, אך את בקשתה הגישה לאחר למעלה מחודש, ב- 15.12.2025.
המבקשת הציגה סרטון בו נראים המבקשת והמשיב, והמבקשת מטיחה במשיב כי היא תוציא נגדו צו הגנה. לא ברור מדוע המבקשת, אשר לטענתה חוששת מהמשיב, רואה לנכון דווקא לפנות אליו חזור ושנה ולהטיח בו כאמור.
טענת המבקשת, לפיה המשיב שלח אדם על מנת שיפגע בה או יאיים עליה היא טענה קשה המייחסת למשיב עבירה פלילית חמורה, אך הטענה מבוססת על דברי המבקשת בלבד ללא ראיה תומכת כלשהי. המשיב הכחיש בתוקף את טענותיה של המבקשת.
בנסיבות כאמור לעיל, לאור טענות המבקשת והמשיב זה כנגד זה, בשים לב לכך שמגרסאות שני הצדדים עולה פוטנציאל למפגש בבר, ולמניעת חלילה הסלמה, ניתן בזה צו הדדי האוסר על שני הצדדים ליצור זה עם זה קשר, בין במישרין ובין בעקיפין, בעל פה, בכתב או בכל דרך אחרת.
צו זה יהיה בתוקף למשך 6 חודשים החל מיום 15.12.2025.
הצו אשר ניתן ביום 15.12.2025 מבוטל.
מובהר כי הדיון בהליך זה הוא לכאורי בלבד ואין בהחלטה זו כדי לקבוע מסמרות בטענות מי מהצדדים או צידקתן.
המזכירות תמציא את ההחלטה לצדדים.
ניתנה היום, י"א טבת תשפ"ו, 31 דצמבר 2025, בהעדר הצדדים.




